Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atšaukus „Sostų karų“ priešistorę su Naomi Watts, žalia šviesa uždegta kitam projektui

HBO šedevro „Sostų karai“ gerbėjai džiūgauja – duotas leidimas kurti dar vieną kultiniu tapusio serialo priešistorę. Kaip skelbia Bbc.com ir „The Hollywood Reporter“, naujas fantastinis serialas, kuris vadinsis „House of the Dragon“, daugiausia dėmesio skirs Targarianų šeimai ir pasakos apie įvykius, nutikusius 300 metų anksčiau nei originali istorija.
Naomi Watts, „House of the Dragon“ plakatas, Emilia Clarke
Naomi Watts, „House of the Dragon“ plakatas, Emilia Clarke / „Twitter“ ir „Scanpix“ nuotr.

„Su malonumu šiandien pranešu, kad užsakėme „House of the Dragon“ serialą HBO, – transliavimo platformos „HBO Max“ pristatymo renginyje Los Andžele išdidžiai paskelbė HBO programų prezidentas Casey Bloysas. – Jame bus pasakojama apie Targarianų šeimą ankstyvomis Vesteroso dienomis.“

Socialiniame tinkle „Twitter“ atskleista, kad šio serialo prodiuseriais taps „Sostų karų“ knygų autorius George’as R.R.Martinas, ir Ryanas Condalas. Pirmąją seriją su R.Condalu režisuos Miguelis Sapochnikas.

Pirmoms 10 serijų scenarijų, paremtą G.R.R.Martino knyga „Fire & Blood“ („Ugnis ir kraujas“), kurs pats autorius ir R.Condalas.

„Sostų karų“ pasaulis turtingas istorijomis. Kartu su Migueliu, Ryanu ir George’u nekantraujame patyrinėti Targarianų šeimos ištakas ir ankstyvas Vesteroso dienas“, – tęsė C.Bloysas.

Prieš HBO paskelbiant apie naują „Sostų karų“ serialą, pranešta, kad nutraukiamas kitas panašus projektas, kuriame turėjo vaidinti Naomi Watts. Žinoma Holivudo aktorė, kaip rašoma Bbc.com, vasarą nusifilmavo pirmoje serijoje, tačiau jos televizijos žiūrovai neišvys.

Nėra aišku, kodėl HBO nutraukė serialo, taip pat turėjusio pasakoti apie Targarianų šeimą ir fantastinio pasaulio karalysčių pradžią, plėtojimą. Pramogų portalas „Deadline“ skelbia, kad pirmoji serija, kurios scenarijus buvo ruošiamas ir tobulintas ne vienerius metus, nesužavėjo HBO vadovybės.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Naomi Watts
AFP/„Scanpix“ nuotr./Naomi Watts

„Sostų karai“ – pasaulinės sėkmės sulaukęs hitas, jo transliuotojui atnešęs didžiulį pelną. Šiuo metu ši franšizė yra verta kelių milijardų dolerių, tad nenuostabu, jog fantastinės istorijos kūrėjai nori tai išnaudoti ir pristatyti dar daugiau gerų projektų.

Vos pasirodę televizorių ekranuose, „Sostų karai“ tapo populiariausiu HBO serialu. Jis laimėjo daugybę prestižinių „Emmy“ apdovanojimų ir subūrė milijoninį gerbėjų būrį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius