Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atskleista, kas slepiasi po „Sostų karų“ baisiausio veikėjo kauke

„Sostų karų“ gerbėjai kurį laiką buvo nežinioje, tačiau dabar visiškai aišku, kad bauginančio Baltojo klajūno vaidmenį naujausiuose serialo epizoduose atliko iš Slovakijos kilęs aktorius Vladimiras Furdikas. Kino gerbėjams šis aktorius jau gali būti pažįstamas iš vaidmenų populiariuose filmuose.
Vladimiras Furdikas
Vladimiras Furdikas / Vida Press nuotr.

Gąsdinantis mėlynų akių veikėjas iš „Sostų karų“ pasirodo esąs visai kitoks realybėje. 48-erių aktorius turi ne vieną moteriškos lyties gerbėją dėl savo patrauklios vyriškos išvaizdos, kurią dažnai demonstruoja „Instagram“ paskyroje.

Aktorius socialiniame tinkle yra rodęs kaip virsta į baisųjį „Sosto karų“ veikėją, kurį jis vaidina nuo šeštojo sezono (anksčiau Baltojo klajūno vaidmenį atliko aktorius Richardas Brake‘as). Didžiulis kiekis makiažo, silikonas ir talentingi grimo meistrai aktorių paverčia neatpažįstamu.

Kaip seriale dirba grimo meistrai galite pamatyti čia:

VIDEO: Inside Game of Thrones: A Story in Prosthetics – BTS (HBO)

Kad Vladimiras Furdikas yra tik paprastas, atsipalaidavęs vyrukas, įrodo ir jo elgesys – ledų valgymas prieš filmuojant kovos scenas ar meilus elgesys su gyvūnais filmavimo aikštelėje. Viena iš tokių akimirkuų aktorius dalinosi ir instagrame.

View this post on Instagram

My best friend from Malaysia

A post shared by Vladimír Furdík (@vladimir_furdik_) on

V.Furdiko pirmasis vaidmuo Holivude buvo 1993-ių metų filme „Trys muškietininkai“. Gerbėjams jis taip pat gali būti žinomas iš tokių filmų kaip „Šerlokas Houmsas“ ar „Prometėjas“, tačiau populiariausiuose filmuose „Skyfall“ ir „Toras. Tamsos pasaulis“ jis atliko kaskadininko vaidmenis.

Nors Vladimiro Furdiko bauginanti išvaizda tapo išskirtiniu bruožu, seriale jis yra pasirodęs ir be įspūdingo makiažo. Šeštojo sezono penktame epizode aktorius atliko mirtingo žmogaus vaidmenį – čia buvo parodyta istorija, kurioje jis iš žmogaus virto į pabaisą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius