Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Sėkmės džentelmenas – Ashtonas Kutcheris

Ashtonas Kutcheris – jaunas, gražus, sėkme besimėgaujantis Holivudo aktorius, kuris mielai leidžia laiką... žmonos Demi Moore buvusio vyro Bruce‘o Williso draugijoje. Reklamuodamas savo naująjį filmą „Ponas ir ponia gangsteriai“ interviu Dailymail.co.uk aktorius pasakojo apie savo požiūrį į santykius, viešumą ir netgi kalėjime praleistą naktį.
Ashtonas Kutcheris ir Demi Moore 2010-aisiais
Ashtonas Kutcheris ir Demi Moore / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Sėkmingą aktoriaus ir prodiuserio karjerą padaręs 32-ejų vyras visai neseniai buvo įtrauktas į žurnalo „Times“ metinį 100 įtakingiausių planetos žmonių sąrašą. Pradėjęs nuo vaidmenų televizijos šou aktorius greit išgarsėjo ir ėmė vesti MTV kanalo laidą „Išdurtas“ (angl. „Punk‘d“). Populiarumo jam pridėjo ir santykiai su 15 metų vyresne aktore Demi Moore. Ją vedęs 2005-aisiais, A.Kutcheris tapo trijų jos dukrų nuo buvusio vyro B.Williso patėviu.

Populiariame socialiniame tinkle „Twitter“ aktorius turi 5 mln. sekėjų, o jam priklausanti kompanija „Katalyst“ yra sukūrusi per 12 televizijos laidų ir filmų. Naujausiame filme A.Kutcheris su kolege aktore Katherine Heigl vaidina superagentus. Ir kas dabar galėtų pasakyti, kad ši garsenybė užaugo fermoje Ajovos valstijoje, o kai jam buvo 13 metų, paauglį itin sukrėtė broliui dvyniui daryta širdies transplantacija.

Valdo žinių srautą

Kalbėdamas su Dailymail.co.uk, aktorius nemažai kalbėjo apie savo santykius su sensacijų ištroškusia žiniasklaida: „Mane ir Demi visada sekdavo 5–6 paparacų automobiliai. Tam užkirtau kelią per „Twitter“. Dabar esame sekami tik retais atvejais. Stengiuosi žiniasklaidos uodegą valdyti pats. Jei kur nors einu, pirmas apie tai pranešu – man nereikia, kad kažkas darytųsi pinigus pasakodamas apie mane. Aš pripildau internetą savo nuotraukų, tad paparacų kadrai nebeturi jokios vertės.“

Su Demi – nauja patirtis

Kaip pasakojo jaunoji garsenybė, su Demi jie susipažino Niujorke, kur jis vedė laidą „Saturday Night Live“. „Tais laikais laikiausi tokios nuomonės: „Einu į vakarėlį, permiegu su ta mergina ir tiesiog gerai praleidžiu laiką.“ Kai susipažinau su Demi, pajutau, kad nebegaliu būti be to žmogaus. Tai likimas – juk visada tie, kurie ieško santykių, jų neranda, o tie, kurie nieko nelaukia, randa savo žmogų taip, kaip aš“, – samprotavo aktorius.

A.Kutcheris prisipažino, jog buvęs Demi vyras B.Willisas yra vienas jo mėgstamiausių žmonių, jie kartu leidžia laisvalaikį. „Pradžioje buvo sunku, vis pagalvodavau, kad „jis – vyras, kuris miegojo su mano žmona“. Bet nugalėjus pavydą, kuris iš esmės tėra asmeninis nesaugumo jausmas, tapo lengviau“, – prisipažino jis.

Įsibrovė į mokyklą

Paklaustas apie savo santykį su pinigais, kurių šlove besimėgaujančiam aktoriui netrūksta, A.Kutcheris pademonstravo blaivų protą. „Sakoma, kad lengva skraidyti privačiu lėktuvu nesusimąstant, kiek tai kainuoja. Visos mūsų mergaitės (21 metų, 18-os Scout LaRue ir 16-metė Tallulah Belle) žino pinigų vertę. Visos jos dirbo parduotuvėje, Rumer kurį laiką padėjo mano tėčiui statybose, o Scout buvo nuvykusi į Gvatemalą ir padėjo organizacijai „Habitat for Humanity“ ten statyti namą. Tai svarbu“, – sakė jis.

Aktorius taip pat prisipažino, jog pats kartą yra praleidęs naktį kalėjime už vagystę ir įsilaužimą. „Norėjau greitai gauti šiek tiek pinigų ir įsibroviau į savo mokyklą. Akimirką maniau, kad lengva išeitis yra pati geriausia“, – sakė jis.

Naujausias filmas su A.Kutcheriu „Ponas ir ponia gangsteriai“ kino teatruose pasirodys nuo birželio 11 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius