Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Auksinių gaublių“ raudonąjį kilimą puošė būrys nėščių aktorių

Sekmadienį Los Andžele vykusioje „Auksinių gaublių“ ceremonijoje dalyvavo neįprastai daug nėščių aktorių – raudonojo kilimo pažibomis tapo švytinčios Drew Barrymore, Olivia Wilde, Kerry Washington ir Elsa Pataky.
Drew Barrymore, Olivia Wilde, Kerry Washington ir Elsa Pataky
Drew Barrymore, Olivia Wilde, Kerry Washington ir Elsa Pataky / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Smaragdo žalumo „Gucci“ suknelę „Auksinių gaublių“ apdovanojimų vakarui pasirinkusi Olivia Wilde subtiliai išryškino savo pilvuką – ji vienintelė iš to vakaro nėščiųjų pasirinko prigludusią ir pilvą išryškinančią suknelę. Su Jasonu Sudeikiu susižadėjusi aktorė atskleidė, kad jos numatyta gimdymo diena yra gegužės 4-oji, kurios ji laukia su nekantrumu – mama ji taps pirmą kartą.

Jaučiuosi, kad šį vakarą esu su pačiu geriausiu palydovu, – meiliai rodydama į savo pilvuką sakė Kerry Washington.

Taip pat pirmą kartą mama besiruošianti tapti serialo „Skandalas“ žvaigždė Kerry Washington apdovanojimams pasirinko baltą „Balenciaga“ suknelę. Į apdovanojimus viena atvykusi aktorė juokavo, kad iš tiesų ji turi patį geriausią palydovą. „Jaučiuosi, kad šį vakarą esu su pačiu geriausiu palydovu, štai šiuo žaviu aksesuaru“, – meiliai rodydama į savo pilvuką sakė Kerry Washington.

Drew Barrymore ir Elsa Pataky laukimo nuotaikomis gyvena jau antrą kartą – abi jau yra mamos. Drew Barrymore augina pusantrų metukų dukrelę Olive, o Elsa Pataky – beveik dvejų metų dukrelę Indią. Sutuoktinio Willo Kopelmano lydima Drew Barrymore ceremonijai pasirinko laisvą romantišką „Monique Lhuillier“ suknelę, o savo vyrą Chrisą Hemsworthą į ceremoniją atlydėjusi Elsa Pataky vilkėjo elegantiška juoda „Paule Ka“ suknele.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius