Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Australijoje apsigyventi svarstanti Melanie Brown iš „Spice Girls“ pritrenkė nauju įvaizdžiu

Buvusios „Spice Girls“ narės Melanie Brown gyvenimas keičiasi iš esmės: moteris ne tik neteko nėštumo metu priaugto svorio, pakeitė šukuoseną, bet ir nusprendė parduoti savo namus.
Mel B
Mel B / „Scanpix“ nuotr.

Teigiama, kad dainininkė ketina persikraustyti iš Los Andželo į Australiją, praneša dailymail.co.uk.

Ketvirtadienį 36 metų Mel B buvo pastebėta apsipirkinėjanti Beverly Hillse. Visų praeivių žvilgsnius traukė nepriekaištinga moters figūra, kurią pabrėžė prigludę tamsiai mėlynos spalvos drabužiai ir gerokai patrumpinti ir ištiesinti plaukai. Toks įvaizdis Mel B pavertė praktiškai neatpažįstama.

Naujausias Mel B nuotraukas galite išvysti čia.

Laikraštis „Courier Mail“ praneša, kad rugsėjį trečio vaiko – dukrelės Madison – susilaukusi atlikėja galvoja visam laikui su šeima apsigyventi Australijoje. Čia moteris pernai praleido nemažai laiko kaip talentų šou „The X Factor“ teisėja.

Pasak laikraščio, Naujamame Pietų Velse ji išsinuomojo apartamentus, vertus daugiau nei 8 mln. JAV dolerių. Iš šių apartamentų atsiveria įspūdingas vaizdas į Operos rūmus ir Sidnėjaus uoste esantį tiltą.

„Taip, jie padavė savo Los Andžele esančio namo skelbimą. Jie dairosi namų Los Andžele, bet taip pat svarsto ir apie Australiją. Mel ir jos šeima įsimylėjo Australiją ir australišką gyvenimo būdą“, – teigė Mel B vadybininkas.

Mel B su buvusiomis kolegėmis iš „Spice Girls“ į žiniasklaidos akiratį buvo patekusios prieš savaitę – tuomet buvo paskelbta, kad atlikėjos ketina susivienyti Londono olimpinėms žaidynėms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius