Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Australijoje viešinčiai Meghan Markle dėl nėštumo teko koreguoti darbotvarkę

Britų princo Harry žmona Meghan, kuri laukiasi kūdikio, trumpina savo darbotvarkę per karališkosios poros 16 dienų kelionę Ramiojo vandenyno regione, sekmadienį pranešė Kensingtono rūmai.
Sasekso hercogienė Meghan
Sasekso hercogienė Meghan / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pirmadienį į Australiją atvykusios poros darbotvarkė buvo labai įtempta: Sasekso kunigaikštis ir kunigaikštienė aplankė Sidnėjų, Melburną ir Dabo miestą, atidarė olimpinio stiliaus žaidynes „Invictus“ neįgaliems ir sužeistiems kariams.

„Po intensyvios programos kunigaikštis ir kunigaikštienė nusprendė šiek tiek sutrumpinti kunigaikštienės darbotvarkę ateinančioms porai dienų, prieš likusią kelionės savaitę su puse“, – sakoma Kensingtono rūmų pranešime.

„Invictus“ atidarymo ceremonija Sidnėjaus Operos rūmuose šeštadienį vakare vėlavo dėl smarkios audros ir Meghan sekmadienį nedalyvavo dviračių sporto medalių įteikime. Princo Harry per šią ceremoniją kažkas iš minios paklausė, kur jo žmona.

„Ji ilsisi namuose. Nėštumas daro savo“, – atsakė princas, kurį citavo transliuotojas „Australian Broadcasting Corporation“.

Meghan vėl prisidėjo prie vyro per priešpiečius su ministru pirmininku Scottu Morrisonu, o paskui iš laivo Sidnėjaus uoste stebėjo žaidynių buriavimo varžybas.

Sekmadienį vakare pora turi dalyvauti privačiame priėmime žaidynių fondui gubernatoriaus rūmuose, o paskui išvyks į Freizerio salą Kvynslando valstijoje.

Tačiau Meghan tikriausiai nedalyvaus oficialiuose pirmadienio renginiuose šioje į Pasaulio paveldo sąrašą įtrauktoje vietoje. Harry renginiuose Freizerio saloje „dalyvaus kaip suplanuota“, nurodė Kensingtono rūmai.

Po apsilankymo Freizerio saloje karališkoji pora turi aplankyti Fidžį ir Tongą.

Kelionė oficialiai baigsis Naujojoje Zelandijoje spalio 31 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius