-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Australų gražuolės Belle Lucia septynių mėnesių nėštumas kelia nuostabą: vieni giria, kiti – peikia

Socialiniame tinkle „Instagram“ išpopuliarėjusi australų gražuolė ir modelis Belle Lucia (22) neseniai įkėlė nuotrauką, kurioje demonstruoja septynių mėnesių nėščiosios pilvuką. Visgi sekėjai atkreipė dėmesį į ryškią detalę – merginos pilvas beveik nepasikeitęs. Nors dalis gyrė puikiai išsilaikiusias kūno formas, tačiau kiti gražuolę peikė.
 Belle Lucia
Belle Lucia / „Instagram“ nuotr.

Modelis vaizdo įrašą su pilvuku patalpino į asmeninę „Instagram“ paskyrą. Jis akimirksniu sulaukė įvairių komentarų. Gerbėjai negalėjo suvokti, ar tikrai taip turi atrodyti septintą mėnesį nėščia moteris. Plūstelėjusi komentarų banga nepagailėjo gražių žodžių merginai ir nuolat vadino ją „švytinčia“.

Merginą populiariame socialiniame tinkle stebi net 1,4 mln. sekėjų. Todėl nenuostabu, kad neseniai įkeltas vaizdo įrašas sukėlė nepaprastai daug dėmesio.

„Kol kas priaugau tik 10 kg. Myliu savo nėščiosios pilvuką, o svorio priaugimas nėra neigiamas dalykas! Niekada dėl to nejauskite gėdos“, – po vaizdo įrašu rašė mergina.

Vaizdo įrašą išvydę sekėjai po juo pradėjo dalintis asmeninėmis istorijomis. Vieni pasakojo apie 7-to mėnesio nėštumą, kuris tikrai neatrodė kaip pas modelį, kiti pasidalijo liūdnomis istorijomis.

„Kokia įdomi tavo figūra, tai neįtikėtina, koks mažas tavo pilvas. Negaliu patikėti, kaip skiriasi žmonių sudėjimas!“, – rašė vienas socialinio tinklo vartotojas.

„Aš nemačiau nieko panašaus per visą savo gyvenimą. Taip atrodė mano pilvukas trečią mėnesį. Tu nepriekaištinga!“, – susižavėjimo neslėpė kitas komentatorius.

„Instagram“ nuotr./Belle Lucia
„Instagram“ nuotr./Belle Lucia

Nors dauguma komentarų po vaizdo įrašu merginą giria, tačiau pasipylė ir kritikos. Modelis portalui Daily Star Online pasakojo, kad internautai ne vieną kartą išjuokė jos pilvą, kurį vadino ne tik netikru, bet ir pavojingu kūdikio gyvybei.

„Žmonės pradėjo mane kaltinti, kad aš apsimetinėju dėl nėštumo. Jie manė, kad kūdikis yra negyvas. Buvau priblokšta, kai viena mama pasakė, jog esu blogas pavyzdys kitoms moterims, nes nesu pakankamai stambi. Kiti sakė, kad aš numarinsiu kūdikį, nes esu ligota", – apie šiurkščius komentarus kalbėjo modelis.

Nepaisant to, jog mergina sulaukia itin piktų komentarų, ją vis tiek palaiko didelis būrys gerbėjų. Ji džiaugiasi, kad teigiamų komentatorių daugiau nei neigiamų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius