Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Australų manekenė Lara Bingle vos išvengė kalėjimo už kelių eismo taisyklių pažeidimus

Manekenei Larai Bingle, Holivude sužibusio australų aktoriaus Samo Worthingtono draugei, antradienį buvo skirta lygtinė kalėjimo bausmė už kelių eismo taisyklių pažeidimus ir pareikštas perspėjimas, kad ji nėra aukščiau įstatymo.
Samas Worthingtonas ir Lara Bingle
Samas Worthingtonas ir Lara Bingle / „Garsų pasaulio įrašai“ nuotr.

Sidnėjaus teismas 26 metų Larai Bingle skyrė 2 tūkst. Australijos dolerių baudą ir lygtinę pusės metų kalėjimo bausmę. Ji pripažino kaltę dėl dviejų kaltinimų vairavus be galiojančio vairuotojo pažymėjimo.

Manekenei, kuri anksčiau susitikinėjo su Australijos kriketo rinktinės kapitonu Michaelu Clarke'u, taip pat buvo uždrausta dvejus metus vairuoti.

Laros Bingle advokatas teigė, kad jo klientė nežinojo, jog jos vairuotojo pažymėjimo galiojimas sustabdytas, kai 2012 metų rugsėjį ją sustabdė policininkai. Dėl vairavimo be vairuotojo pažymėjimo ji taip pat buvo sustabdyta pernai spalį ir lapkritį.

Pernai užmezgusi romaną su „Įsikūnijimo“ („Avatar“) žvaigžde Samu Worthingtonu, Lara Bingle persikraustė į Niujorką. 37 metų Samas Worthingtonas vasario mėnesį šiame mieste įsivėlė į muštynes su fotografu.

Aktorius, kuris šiuo metu drauge su Jennifer Aniston filmuojasi juostoje „Cake“, areštuotas už įtariamą smūgį fotografui, policijai sakė, kad „tiesiog gynė savo draugę“.

Pranešama, kad kaltinimus užpuolimu Manhatano teismas panaikino.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius