Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

B.Obamos žmona Baltuosiuose rūmuose griauna G.W.Busho žmonos tvarką

Naujojo JAV prezidento Baracko Obamos žmona Michelle Baltuosiuose rūmuose daro permainas – ji stengiasi sugriauti buvusio JAV prezidento žmonos Lauros Bush tvarką.
M.Obama
Michelle Obama / AFP/„Scanpix“ nuotr.

M.Obama nutarė pakeisti viską – pradedant valgymo įpročiais, baigiant interjero dizainu. Šiam pakeisti ji jau nusamdė dizainerį, kuris kūrė dizainą tokioms žvaigždėms kaip Stevenas Spielbergas, ar Cindy Crawford, rašo italų laikraštis „La Stampa“. M.Obama norėtų atsisakyti prabangos detalių, kurias taip mėgo L.Bush, o vietoje jų pasirinkti modernesnius baldus. Pavyzdžiui, ji norėtų baltų lovų, dizainerių specialiai kurtų krėslų, o taip pat pertvarkyti porai skirtus vonios kambarius.

Tačiau tai tik dalis permainų. Teigiama, kad viename pokalbyje M.Obama pasakiusi – kam reikia vakarienei keturių patiekalų, užtektų ir trijų – kaip įprasta daugelio amerikiečių šeimose. Tuo tarpu L.Bush buvo įvedusi tvarką, kad vakarienės metu buvo patiekiami net keturi patiekalai. Negana to, M.Obama nusprendė pakeisti ir vakarienės laiką – L.Bush vakarienės laiką buvo nustačiusi tarp 18 ir 20 valandos, o Obamų darbo diena dažniausiai užtrunka žymiai ilgiau, todėl ir prie stalo jie nori sėsti vėliau. Be to, anksčiau vakarienei į Baltuosius rūmus buvo kviečiamas tik mažas pažįstamų ratelis, dabar ketinama į svečius kviesti žymiai daugiau žmonių.

Tokios permainos jau sukėlė L.Bush draugių nepasitenkinimą. Visų pirma, jos suskubo pareikšti, kad L.Bush toli gražu ne visada vakarienei patiekdavo keturis patiekalus, o taip pat griežtai sukritikavo Michelle apdarus per inauguracijos ceremoniją, pabrėždamos, kad jos balta suknelė tiktų nebent vestuvių ceremonijai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius