Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Bado žaidynių“ žvaigždė Jennifer Lawrence: iš padaužos – į rafinuotą damą

Po Katnisės vaidmens kino hitu tapusiame filme „Bado žaidynės“ (angl. „Hunger Games“) visame pasaulyje išgarsėjusi aktorė Jennifer Lawrence (22) Toronto kino festivalyje pasirodė kone neatpažįstama.
Aktorė Jennifer Lawrence – anksčiau ir dabar
Aktorė Jennifer Lawrence – anksčiau ir dabar / „Scanpix“ nuotr.

Anksčiau šviesiaplauke ir rusvaplauke buvusi mergina šįsyk pasirodė išsitiesinusi plaukus ir juos persidažė tamsiai. Kanadoje ji pristatė filmo „Kovotojas“ režisieriaus Davido Russello kurtą šeimos dramą „Silver Linings Playbook“. Joje taip pat vaidina Bradley Cooperis  ir Robertas De Niro.

Kaip tikra rafinuota ledi atrodžiusi J.Lawrence vilkėjo prabangią „Christian Dior Haute Couture“ margą raudonų atspalvių suknelę be rankovių ir juodus „Dior“ batelius. Anksčiau taip pat nestokojusi žavesio šįsyk aktorė stebino šaltesniu ir „aštresniu“ grožiu.

Filme „Silver Linings Playbook“ J.Lawrence vaidina Tifani – našlę, gedinčią savo mirusio sutuoktinio, kuris dirbo policininku. Jos keliai susikerta su Petu – buvusiu vidurinės mokytoju, kuris neseniai buvo paleistas iš psichiatrijos klinikos. Jo vaidmuo teko B.Cooperiui.

VIDEO: Filmo „Optimisto istorija“ anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius