Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Baigta Dr. Dre skyrybų su buvusia žmona kova: apie tai pranešė originaliu būdu

Amerikiečių reperis, prodiuseris Dr. Dre (56) po 1 milijardo dolerių kovos ir 25 santuokos metų pagaliau išsiskyrė su buvusia žmona Nicole Young. Ir panašu, kad skyrybų procesas jam tapo tikru galvos skausmu, nes šis iškart nusprendė atšvęsti ir parodyti, jog jis vėl vienišas.
Dr. Dre ir Nicole Young
Dr. Dre ir Nicole Young / Vida Press ir „Instagram“ nuotr.

Apie skyrybų baigti Dr. Dre gerbėjai sužinojo iš jo artimo bičiulio Breyono Prescotto „Instagram“ paskyros, į kurią buvo įkelta prodiuserio nuotrauka.

Galima pamatyti jį besišypsantį, o šalia ir didžiulius balionus, ant kurių parašyta „Išsiskyręs kaip reikiant“.

„Ei, mano brolis Dr. Dre ką tik man pasakė, kad tai pabaiga!! Sveikiname“, – prie nuotraukos rašo B.Prescottas.

Vis dėlto pats Dr. Dre socialiniuose tinkluose apie šią naujieną dar nieko nepaskelbė, rašo dailymail.co.uk.

Pasirodo, Dr. Dre ir jo buvusios žmonos Nicole Young skyrybų kova prasidėjo 2020 m. birželį, kai ji pati pateikė skyrybų prašymą.

N.Young savo pareiškime teigė, kad prodiuseris ją išmetė iš jos pačios namų balandžio 2 d. po to, kai „dėl alkoholio Andre parodė žiaurų įniršį, įskaitant, rėkimą „išeik po velnių“. Ji taip pat tvirtino, kad jų santuoka buvo „pažymėta visų rūšių prievarta“, apkaltino jį jai kelis kartus smogus ir laikius ginklą prie galvos.

Ir nors Dr. Dre neigė visus kaltinimus dėl prievartos, bet jo muzikinės karjeros metu buvo užfiksuoti keli atvejai, kai šis naudojo smurtą prieš moteris. Naujausiu teismo sprendimu, N.Young prašė prisiteisti iš prodiuserio daugiau kaip 1 mln. dolerių.

Moters teisininkų komanda prodiuseriui pateikė vykdomąjį raštą po to, kai šis nepaisė teismo sprendimo sumokėti 1 224 607 mln. dolerių ir vietoj to sumokėjo tik 300 tūkst. dolerių.

Vida Press nuotr./Dr. Dre ir Nicole Young
Vida Press nuotr./Dr. Dre ir Nicole Young

„RadarOnline.com“ gauti dokumentai teigia: „Andre daro viską, ką nori, nes jis yra didžiulę teisę turintis ir gerai finansuojamas bylos dalyvis, kuris siekia atkeršyti savo buvusiai žmonai, sumenkindamas ją finansiškai, palikdamas ją be teisinio atstovo šioje byloje“, – buvo rašoma dokumentuose, kurie pateikti departamentui.

Moteris tvirtino, kad jai teisme sudėtinga kovoti prieš buvusį vyrą, nes teisininkų komandai jis gali išleisti didesnę sumą. Ji pareiškė, kad banke turi vos 1 mln. dolerių, ir tai yra mažesnė suma nei ta, kurią ji yra skolinga savo advokatams.

N.Young siekia už teisines išlaidas padengti 4,2 mln. dolerių, o už darbą, atliktą nuo šių metų liepos iki rugsėjo, 551 tūkst. dolerių, taip pat 3,5 mln. teisinėms išlaidoms ir 215 tūkst. apeliacijos išlaidoms padengti.

Dr. Dre per metus Nicole turi sumokėti 3 519 672 mln. dolerių iki to laiko, kol Nicole iš naujo susituoks.

Pora oficialiai išsiskyrusia paskelbta jau birželį, tačiau kova vis dar vyksta dėl ikivedybinės sutarties galiojimo. Jie susituokė 1996 m. ir susilaukė dviejų vaikų – dukros Truly Young (20) ir sūnaus Truice Youngo (24).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius