Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Balyje žuvusios rusės šeima dėl netekties kaltina jos vaikiną: nedorų ketinimų turėjo nuo pat pradžių

Atostogaudama Balyje motociklo avarijoje žuvo populiari rusų instagramo žvaigždė, tinklaraštininkė Anastasija Tropicel, pranešė užsienio spauda. 18-metės merginos tragišką žūtį patvirtino jos tėvas, vėliau dėl dukters mirties apkaltinęs jos vaikiną Viktorą.
Anastasija Tropicel
Anastasija Tropicel / „Instagram“ nuotr.

Anastasijos Tropicel tėvo teigimu, tai Viktoras liepė sėstis merginai ant motociklo, kurio ji nesuvaldžiusi ir žuvo. Be to, pasak jo, „per savo praktiką jis jau nužudė penkis žmones. Dėl jo yra daug skundų (…). Jis buvo areštuotas“, todėl minimu merginos širdies draugu jie nepasitikėjo.

Kiek kitaip apie Viktorą atsiliepė tinklaraštininkės draugai Andrejus ir Anastasija. Jie Kp.ru sakė, kad tą lemtingą dieną Viktoras, tarsi numatydamas ateitį, bandė atkalbėti merginą nuo motociklo vairavimo, bet ji jo neklausė.

Anastasijos tėvas taip pat pridūrė, kad su jo dukra, turinčia daugiau nei 1 mln. sekėjų ir neblogai uždirbančią iš reklamos, gyvenęs vaikinas, kaip teigiama, nuo pat pradžių turėjo nedorų ketinimų. Po merginos žūties praėjus vos kelioms dienoms, jis jau siekia pasisavinti visas jos santaupas.

Pasak tėvo, jau antrą dieną Viktoras bando persivesti pinigus iš Anastasijos banko sąskaitų į savąsias, prisijunginėja prie jų kas 15 minučių.

Primename, kad Anastasija Tropicel žuvo per motociklo avariją Balyje. Remiantis kanalo „360“ duomenimis, mergina su vaikinu egzotiškoje saloje gyveno pastaruosius 4,5 mėnesio.

Kaip rašo Gazeta.ru, birželio 21 d. ji su Viktoru, mokiusiu ją vairuoti motociklą, šiomis transporto priemonėmis vyko stebėti saulėlydžio. Vairuodama motociklą Anastasija Tropicel prarado kontrolę ir trenkėsi į skiriamąją sieną. Mergina mirė vietoje nuo sunkių galvos traumų.

Merginos kūnas bus kremuotas. Kaip rašo užsienio žiniasklaida, dalis jos pelenų bus išbarstyti saloje, likę – parvežti į Rusiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius