Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Banditus išbaidė Dolpho Lundgreno nuotrauka

Iš Švedijos kilusiai kovinių filmų žvaigždei Dolphui Lundgrenui, regis, neverta švaistyti pinigų savo turto apsaugai. Geriau nei bet kokia signalizacija veikia jo paties kieto vyruko įvaizdis.
Dolphas Lundgrenas
Dolphas Lundgrenas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Grace Jones

Nuožmūs plėšikai, sumanę apiplėšti turtuolių namą prabangioje vietoje Ispanijoje, nebuvo gerai atlikę namų darbų. Jie nesusižinojo, kam priklauso ši vila. Tačiau įsilaužėliai, regis, yra kovinių filmų gerbėjai.

Jau patekę į svetimus namus, iškart atpažino jų šeimininką iš nuotraukos miegamajame. Nuotraukoje kartu su vaikais buvo kovinių filmų žvaigždė ir pripažintas karatė specialistas D.Lundgrenas, rašo „Lietuvos rytas“.

Pamatę nuotrauką nusikaltėliai iš karto išsinešdino iš namo, esančio netoli Marbeljos kurorto Ispanijoje. Kaukėti ir ginkluoti užpuolikai jau buvo surišę aktoriaus žmoną Anette ir privertę ją atiduoti namuose turimus pinigus bei brangenybes.

Banditų laimei, raumeningojo aktoriaus, kuris kadaise dirbo dainininkės Grace Jones asmens sargybiniu, išpuolio metu nebuvo namuose. Čia nebuvo ir poros vaikų – Anette buvo viena.

„Nusikaltėliai spruko vos suvokę, kad jie siaubia žmogaus, prieš kurį nenorėtų stoti į kovą, namus, – „Lietuvos rytas“ cituoja vietos policijos pareigūną. – Jie labai sukrėtė Anette. Ji yra Dolpho angelas. Bet kas, ją palietęs, turės atsakyti.“

Beje, veiklusis aktorius gali pasigirti ne tik įspūdingais fiziniais duomenimis, bet ir nemenku išsilavinimu. Jis yra cheminės inžinerijos magistras, o jo intelekto koeficientas siekia 160.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius