Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Beckham nusimetė drabužius

Trečiadienį internete pasirodė pirmosios Victorios Beckham „Giorgio Armani“ apatinių fotosesijos rezultatai. Garsiąją stileivą nusifotografuoti reklamai įkalbėjo pats Italijos mados bosas – Giorgio Armani.
Šios nuotraukos yra iš pirmosios V.Beckham fotosesijos, jų bus ir daugiau, nes stileiva su „Giorgio Armani“ pasirašė trejų metų sutartį.
Šios nuotraukos yra iš pirmosios V.Beckham fotosesijos, jų bus ir daugiau, nes stileiva su „Giorgio Armani“ pasirašė trejų metų sutartį.

34-erių dainininkė ir dizainerė nuotraukose atskleidė pavydėtiną savo figūrą. Pasak Dailymail.co.uk, pasipuošusi juodais su baltais taškučiais apatiniais V.Beckham „erdvės vaizduotei paliko nedaug“.
 

 dailystab.com nuotr./Victoria Beckham Armani fotosesijoje
dailystab.com nuotr./Victoria Beckham Armani fotosesijoje

Anksčiau tris vaikus turinti V.Beckham yra skundusis, kad „nuoga ji atrodo gana bjauri“.

Tačiau nuotraukose jos drovumo nematyti – moteris ilgesingai tyso ant kilimo silpnai apšviestame viešbučio numeryje. Fotosesijai buvo nutarta atsisakyti margumo, tad ji juodai balta.

Nuotraukos, žinoma, gerokai koreguotos – jose nėra jokių odos defektų, nė lašelio riebalų ar bent išsikišimų ant lieknos V.Beckham figūros. Manoma, kad kai kuriose kūno vietose moteris net buvo dirbtinai „pastorinta“. Britų žurnalistų teigimu, ypač stebina tai, kad nepaisant to, jog V.Beckham anksčiau yra sakiusi, kad nėštumas pakeitė jos kūno formoms, nuotraukose to nematyti. „Yra krūva dalykų, kurie mano kūne man nepatinka. Pavyzdžiui, turiu daug nukabusios odos ant pilvo“, – atviravo garsenybė.

V.Beckham pasirašė 12 mln. svarų sterlingų (beveik 45 mln. Lt) vertės sutartį su „Giorgio Armani“ prajusiais metais. Anksčiau šios kompanijos apatinius yra reklamavęs ir V.Beckham vyras 33-ejų futbolininkas Davidas.

V.Beckham nuotraukos buvo įvertintos teigiamai ir nesulaukė tokio pasipiktinimo, kaip Madonnos fotosesija naujai „Louis Vuitton“ kolekcijai, kur fotografijose Madonna buvo gašliai išsižergusi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius