Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Beckhamų meilės receptas

Reklamuodami naujus kvepalus futbolininkas Davidas Beckhamas su stilingąja žmona Victoria nutarė pasauliui papasakoti, kokiais būdais per keturiolika metų išsaugojo romantiką. Akivaizdu, kad toks vienybės demonstravimas yra ir jų kovos su prostitute Irma Nici, apkaltinusia D.Beckhamą neištikimybe, dalis.
Kadras iš kvepalų „Intimately Beckham Yours“ reklamos
Kadras iš kvepalų „Intimately Beckham Yours“ reklamos / „YouTube“ stopkadras

Žymios poros receptas, atrodytų, labai paprastas: trečiadienis yra jų pasimatymų vakaras.

„Mes susituokę jau vienuolika metų, o pažįstame vienas kitą keturiolika. Privalome skatinti ir kas kartą iš naujo žadinti romantiką bei rūpintis vienas kito poreikiais“, – olandų laikraščio „Telegraaf“ žurnalistams sakė 35-erių Los Andželo „Galaxy“ futbolo klubo žvaigždė. Šiuo metu Beckhamai reklamuoja naujus vardinius kvepalus „Intimately Beckham Yours“. Kaip teigiama, šis aromatas skleidžia „Davido ir Victorios Beckhamų aistros ir santykių stiprybės esmę“.

Kalbėdama su olandų žurnalistais Los Andžele V.Beckham pridūrė, kad pasimatymų diena jiems yra  šventa. „Kai vaikai suguldyti, pasipuošiame ir keliaujame į restoraną. Šiek tiek pavalgome, lengvai apsvaigstame nuo gėrimų ir džiaugiamės vienas kito draugija. Visada laukiu to vakaro. Juk mes tokie užsiėmę – Davidas su futbolu, o aš su vaikais ir kolekcija... Todėl labai svarbu rasti laiko būti kartu, kad ir kas nutiktų, trečiadienis mums yra šventas“, – tikino 36-erių dizainerė. Moteris pridūrė, kad juodu su vyru stengiasi džiaugtis gyvenimu.

„Mieliau manysime, kad stiklinė puspilnė nei pustuštė. Mūsų gyvenime nėra vietos neigiamiems dalykams. Stengiamės mąstyti pozityviai, esame laimingi žmonės, tokie auga ir mūsų berniukai. Šiame pasaulyje gyvename ne pirmus metus, žinome, kokia sistema čia veikia, dėl to nebesirūpiname, ką žmonės apie mus kalba. Esame profesionalai, kurie rimtai ir atsakingai žvelgia į savo, kaip pavyzdžio kitiems, pareigas“, – sakė V.Beckham.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius