Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Beveik sugriuvusią Justino Bieberio santuoką išgelbėjo jo uošvė?

Atlikėjo Justino Bieberio žmona, modelis Hailey Bieber atskleidė, kad dėl išsaugotos jųdviejų santuokos yra dėkinga savo mamai – būtent ji įtikino nesiskirti su vyru.
Justinas Bieberis, Hailey Bieber
Justinas Bieberis, Hailey Bieber / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Nuo 2014 m. draugaujantys, o 2018 m. vestuves iškėlę Justinas Bieberis ir Hailey Bieber jau kiek anksčiau yra pasakoję apie sunkumus, kurie užklupo pirmaisiais santuokos metais.

Vis dėlto dabar Hailey atskleidė naujų detalių – pasirodo, santykius ištikus krizei, nemenkai pagelbėjo jos mama. Apie tai moteris papasakojo tinklalaidėje „In Good Faith with Chelsea & Judah Smith“.

„Aš prisimenu, kad skambinau jai kelis skirtingus kartus. Vienas konkretus momentas buvo, kai mes viešėjome Brukline, tada jai paskambinau verkdama: „Aš nepajėgiu susitvarkyti. Jei tokia situacija tęsis visada, nėra jokios galimybės, kad aš susitvarkysiu.“, – skambutį mamai prisiminė H.Bieber.

Vis dėlto tuomet Hailey mama ją nuramino. „Aš prisimenu, kad pokalbio telefonu metu ji buvo be galo rami ir tikino: „Tai praeis, jums viskas bus gerai, ir jis (Justinas Bieberis – red. past.) pasveiks, mes jus palaikome.“

Ir mes turėjome daug palaikymo. Aš jaučiu, kad jei nebūčiau gavusi palaikymo, būtų buvę 10 kartų sunkiau, o tai jau tada buvo sunkiausias dalykas mano gyvenime.“

Tinklalaidės metu Hailey taip pat kalbėjo apie vyrui Justinui reikštą palaikymą tuo metu, kai jis kentė psichinės sveikatos problemas.

„Aš buvau ten. Aš priėmiau sprendimą. Aš žinau, kad man būtų buvę labai sunku atsižadėti šio asmens, nes labai ilgai jį myliu, – pasakojo H.Bieber. – Įsivaizduokite, kad atsisakote kažko tuo metu, kai tas žmogus išgyvena patį blogiausią etapą gyvenime. Aš nesu toks asmuo. Taigi pasiryžau gelbėti santykius, nepaisant galimo rezultato.“

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Justinas Bieberis, Hailey Bieber
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Justinas Bieberis, Hailey Bieber

Primename, kad 2019 m. J.Bieberis pradėjo gydytis depresiją. „People“ šaltinis tada patikino, kad jį užklupusi depresija neturi nieko bendro su santuoka.

Lankydamasis laidoje „The Ellen DeGeneres Show“ atlikėjas sakė, kad norėtų turėti „tiek vaikų, kiek Hailey nori išstumti“, bet galutinis sprendimas priklauso nuo jos pačios, „nes tai jos kūnas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius