Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Beverli Hilso, 90210“ žvaigždė Tori Spelling susilaukė penkto vaiko – gimė dar vienas berniukas

Buvusi kultinio serialo „Beverli Hilsas, 90210“ žvaigždė Tori Spelling (43 m.) susilaukė penktosios atžalos – kovo 2-ąją ji pagimdė jau trečią savo berniuką.
Tori Spelling
Tori Spelling / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kaip praneša „People“, berniukas gimė kovo 2-ąją, 13.48 val., ir svėrė 2,61 kg bei buvo 47 cm ūgio. Sūnui tėvai išrinko Beau Deano McDermotto vardą.

„Esame devintame danguje ir įsimylėję mažylį Beau. Jis yra tikras palaiminimas ir jo broliai bei sesės nepaprastai džiaugėsi su juo susitikę! Mes esame labai dėkingi už savo didelę, gražią ir sveiką šeimą“, – pareiškime „Peope“ sakė aktorė ir jos vyras Deanas McDermottas (50 m.).

Pernai 10-ąsias santuokos metines su atšventusi pora turi dar keturis vaikus: sūnus Liamą (9 m.) ir Finną (4 m.) bei dukras Stellą (8 m.) ir Hattie (5 m.). Deanas McDermottas iš ankstesnės santuokos turi dar vieną sūnų 18-metį Jacką.

Kad laukiasi penkto vaiko, Tori Spelling pranešė pernai spalį. Aktorė neslėpė, kad šis kūdikis buvo netyčiukas, mat keturis mažamečius vaikus auginantys sutuoktiniai daugiau vaikų turėti nebeplanavo.

„Tai buvo visiška staigmena. Deanas man sakė: „Mes ką tik atpratinome Finną nuo sauskelnių. Maniau, kad esame laisvi!“ – juokdamasi tada žurnalui „People“ pasakojo Tori Spelling. – Šiais metais pirmą kartą visi mūsų vaikai eina į mokyklą. Taigi ši žinia tikrai yra oho. Mes praktiškai pradedame viską iš naujo.“

Sužinoję, kad jų ir taip gausi šeima greitai dar labiau pagausės, Tori Spelling su vyru ir vaikais persikėlė gyventi į erdvesnį namą Woodland Hills rajone Los Andžele. Ji apžiūrėti galite štai čia:

Vida Press nuotr./Tori Spelling ir Deanas McDermottas su vaikais
Vida Press nuotr./Tori Spelling ir Deanas McDermottas su vaikais

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius