Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Beyonce ir Jay-Z dukra išvydusi erotišką tėvų klipą nežinojo kur dėtis: jos reakcija tapo interneto hitu

Dažnam vaikui – mažam ar jau suaugusiam, nepatogu matyti savo tėvus besielgiančius vienas su kitu kaip nors seksualiai. Toks gėdos jausmas nesvetimas ir muzikos pasaulio superporos Beyonce ir Jay-Z dukrai Blue Ivy, kuri koncerte pamačiusi seksualų klipą su savo tėvais nebežinojo kur dėtis.
Beyonce ir Jay-Z bei jų dukra Blue Ivy
Beyonce ir Jay-Z bei jų dukra Blue Ivy / „Vida Press“ nuotr. ir video kadrai

Kai kuriems galbūt atrodė, kad šešiametė turėtų būti įpratusi matyti savo tėvus, rodančius jausmus vienas kitam. Tačiau šis po internetą keliaujantis video įrodo, kad taip tikrai nėra.

Šis video praėjusį savaitgalį per Beyonce ir Jay-Z koncertą Londone nufilmavo „Ticketmaster“ darbuotoja Sara Emerson, ir jame žvaigždžių dukra, pamačiusi per koncertą rodytą seksualų savo tėvų klipą, iš gėdos nebežinojo kur dėtis.

Tėvų koncertą Blue Ivy stebėjo su keliomis kitomis mergaitėmis, tačiau kai didžiuliame ekrane pradėtas rodyti seksualusis klipas, ji akivaizdžiai susigėdo, o veide buvo matyti pasišlykštėjimas ir siaubas.

Maža to, ji net bandė užsidengti akis, bet tuoj pat nusprendė, kad geriau bus atsitūpti ir pasislėpti už atitvaro, kad nematytų tų vaizdų, ir paskui nedrąsiai užmesdavo akį, ar jau galima vėl žiūrėti.

Tokia nesuvaidinta Blue Ivy reakcija prajuokino tūkstančius, ir ši pagauta akimirka tapo interneto viralu:

VIDEO: Blue Ivy reakcija į seksualų tėvų Beyonce ir Jay-Z klipą

Nėra tiksliai žinoma, kas būtent tuo momentu buvo rodoma per didžiulius ekranus, kai Blue Ivy šitaip sureagavo. Anot kitų koncerte buvusių žmonių, tai greičiausiai buvo arba epizodas, kuomet Beyonce ir Jay-Z nufilmuoti gulintys lovoje, arba seksualus vien apatiniais vilkinčios Beyonce šokis savo vyrui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius