Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Beyonce kvailomis išvadino kalbas, kad jos nėštumas netikras

Internete it virusas pasklido gandas, kad viena populiariausių šių dienų atlikėjų 30-metė Beyonce savo nėštumą tiesiog surežisavo. Sąmyšis kilo po to, kai atlikėja pasirodė australų televizijos laidoje „Sunday Night“.
Beyonce
Beyonce / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Beyonce Jay-Z

Laidos metu Beyonce džiaugdamasi pasakojo apie nėštumą ir atskleidė, kad vaikelis turėtų gimti 2012-ųjų vasarį. Tačiau vieną akimirką, atlikėjai sėdantis, suknelė ir atlikėjos pilvas „sugulė“ taip, tarsi būtų netikras. Kaip mat pasirodė spėliojančių, kad Beyonce su vyru Jay-Z tyčia surengė žiniasklaidai spektaklį, o patys naudojasi surogatinės motinos paslaugomis.

Dainininkė suskubo gandus ir sąmokslo teorijas paneigti. Beyonce atstovė Yvette Noel-Schure televizijai „ABC News“ tikino, kad atlikėjai mesti kaltinimai yra „kvaili, neturintys pagrindo ir melagingi“.

Mediatakeout.com nuotr./Beyonce Sunday Night laidoje
Mediatakeout.com nuotr./Beyonce „Sunday Night“ laidoje

Pirmąsyk suklastotu nėštumu Beyonce buvo apkaltinta iškart po MTV vaizdo klipų apdovanojimų, per kuriuos ji paskelbė, kad laukiasi. „Ji norėjo, kad ši žinia būtų dramatiška, tad pasistengė, jog turėtų pilvuką“, – apie netikrą pilvą jau tuomet užsiminė garsenybių tinklaraščio Mediatakeout.com šaltinis.

Po to, kai pasirodė „Sunday Night“ interviu, kurio metu atlikėjos pilvas nenatūraliai išsikiša į priekį jai sėdantis, gandai apie suklastotą nėštumą apskriejo visą pasaulį.

Visą Beyonce interviu laidai „Sunday Night“ pamatyti galite čia:

VIDEO: Beyoncé Sunday Night Interview

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius