Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Beyonce tėvas nebebus dainininkės vadybininku

Populiari ritmenbliuzo dainininkė Beyonce antradienį pranešė, kad ji su tėvu nutraukia darbinius ryšius ir jis nebebus jos vadybininkas. „Esu dėkinga už viską, ko jis mane išmokė“, – sakė atlikėja.
Beyonce
Beyonce / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Tėtis Beyonce

Beyonce vadybininku dirbęs jos tėvas Mathew Knowlesas sugebėjo dukterį paversti viena sėkmingiausių muzikos žvaigždžių per visą pramogų pasaulio istoriją.

„Nutraukiame darbo santykius. Išaugau matydama, kaip tėtis ir mama tvarko ir valdo nuosavus verslus. Jie – sunkiai dirbantys verslininkai ir aš toliau tęsiu jų veiklą“, – rašoma išplatintame Beyonce pranešime. Jame neaiškinamos priežastys, paskatinusios priimti sprendimą pasirinkti kitą vadybininką, tik nurodoma, jog nutarimas buvo abipusis.

M.Knowlesas dirbo dukters vadybininku nuo tada, kai ji būdama paaugle debiutavo sėkmingoje merginų grupėje „Destiny's Child“. Jis prižiūrėjo Beyonce kaip dainininkės, aktorės ir mados industrijos asmenybės veiklą. Per savo karjerą dainininkė laimėjo net 16 „Grammy“ apdovanojimų, nusifilmavo pasisekimo sulaukusiose kino juostose „Svajonių merginos“ (angl. „Dreamgirls“) ir „Gundytoja“ (angl. „Obsessed“).

29-erių Beyonce išleido net tris ne kartą platininiais tapusius albumus: „Dangerously In Love“, „B'Day“ ir „I Am ... Sasha Fierce“. Atlikėjos tėvas M.Knowlesas valdo muzikos leidybos kompaniją „World Music Entertainment“, kuri yra „Columbia Records“, „Sony Music“ priklausančios kompanijos, dalis.

Pranešime Beyonce pabrėžė, kad nuo pasikeitusių darbo santykių, jos ir tėvo asmeninis bendravimas nepasikeis. „Jis yra mano tėvas, juo bus visą gyvenimą ir jį labai myli“, – sakė dainininkė. M.Knowlesas antrino dukteriai. „Verslas yra verslas, o šeima yra šeima. Myliu savo dukrą ir labai didžiuojuosi jos pasiekimais, tikiu, kad ir jai puikiai seksis ir toliau“, – kalbėjo jis. Anot M.Knowleso, šis išsiskyrimas – Beyonce asmeninio augimo požymis, kuris yra natūralus. Jis taip pat priminė, kad vis dar yra grupės „Destiny's Child“ vadybininkas ir viliasi, kad kada nors merginų kolektyvas atsikurs ir vyks į koncertinį turą.

Kaip nurodė Dailymail.co.uk, Beyonce ir jos tėvo santykiai tapo komplikuoti po to, kai prieš metus buvo patvirtinta, jog jis – aktorės Alexandros Wright kūdikio tėvas. Dėl pusantrų metų trukusio romano M.Knowlesas išsiskyrė su Beyonce motina Tina, po 29-erių santuokos metų.

Tina Knowles anksčiau dirbo kaip grupės „Destiny's Child“ stilistė ir iki šiol rūpinasi dukters įvaizdžiu. Jos drauge sukūrė mados liniją „House of Dereon“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius