Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Blake'as: aš susižadėjęs su Amy, mes tuoksimės ir norime vaikų

Dainininkės Amy Winehouse buvęs vyras tvirtina, kad jis ir Amy – vėl kartu ir yra susižadėję, praneša thesun.co.uk.
Amy Winehouse ir Blake'as Fielderis Civilis
Amy Winehouse ir Blake'as Fielderis Civilis / „Scanpix“ nuotr.

Blakas Fielderis patvirtino, kad jis ir dainos „Back To Black” atlikėja nors ir išsiskyrė šių metų rugsėjį, tačiau taip ir nenustojo vienas kito mylėti, todėl praėjusį mėnesį nusprendė susižadėti.
„Amy ir aš kalbėjomės apie galimybę susituokti antrąkart ir sukurti šeimą. Be jokių abejonių, mes abu norime vaikų“, – sakė jis.

Šis Blake'o pareiškimas suerzino Amy tėvą Mitchą, kuris rūpinasi dukters karjera ir kaltina buvusį Amy vyrą dėl visų atlikėją kamavusių bėdų.

Tačiau 31 metų Blake'as paaiškino, kad skyrybos įvyko tik dėl Amy ir jo tėvų spaudimo. Dabar Blake'as ir Amy pasiryžę nebevartoti narkotikų, kurie ir buvo vienas iš jų skyrybas lėmusių veiksnių.

„Šį kartą mes viską darysime prideramai ir tikimės, tai padės mūsų tėvams pakeisti požiūrį. Mes abu daug galvojome apie tai, mes mylime vienas kitą taip pat, kaip ir anksčiau. Mes bandėme susitvarkyti savo gyvenimus, bendrauti su kitai žmonėmis, bet tai nebuvo tas pats“, – kalbėjo Blake'as.

“Nėra kitos tokios kaip Amy. Ji visuomet bus mano gyvenimo meilė. Dabar mes esame laisvi nuo narkotikų ir esame labiau atsakingi“, – pridūrė 2007 Majamyje su Amy susituokęs Blake'as. Pasak jo, Amy didžiuojasi narkotikų nebevartojančiu buvusiu vyru ir stengiasi sekti jo pavyzdžiu.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius