-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Blogos dienos aplanko ir žvaigždes

Būna dienų lyg tyčia, kai nutinka tai, ko labiausiai bijai. Vieniems tai artimųjų netektys, kitiems – nelaimingi atsitikimai ar ligos. Kokių skaudžių akimirkų teko patirti pasaulio žvaigždėms?
Borisas Moisejevas
Borisas Moisejevas / Redakcijos archyvo nuotr.

Borisas Moisejevas (57): Apdegęs veidas vos nesužlugdė karjeros

Muzikos atlikėjams svarbus ne tik puikus balsas, bet ir nepriekaištinga išvaizda. Prieš trejus metus Rusijos estrados mohikanas B.Moisejevas išgyveno skausmingą tragediją, po kurios vyrui teko iškęsti kelias plastines operacijas. Koncerto metu ant atlikėjo užkrito apšvietimo prietaisas, kuris smarkiai apdegino Boriso veidą. Vėliau medikai konstatavo, kad nudegė trečdalis veido odos.

Po šio incidento vyras kelis mėnesius negalėjo pasikelti iš lovos ir dėl galimo užkrėtimo rizikos eiti į lauką. Vėliau B.Moisejevui teko skristi į Šveicariją, kur vietos grožio chirurgai nuėmė dalį atlikėjo sėdmenų odos ir transplantavo ant veido. Galiausiai randai užgijo, o dainininkas stengiasi pamiršti baisiausią savo gyvenimo dieną.

„Scanpix“ nuotr./Brandy
„Scanpix“ nuotr./Brandy

Brandy (32): Bandė nuslėpti mirtį pasėjusią avariją

Amerikiečių ritmenbliuzo atlikėja Brandy 2006 metų pabaigoje pateko į nepavydėtiną eismo įvykį. Los Andželo greitkelyje muzikantės vairuojamas automobilis rėžėsi į kitą transporto priemonę, kurios 38 metų vairuotoja po smūgio mirė. Avarijos metu nukentėjo ir dar keli automobiliai.

Maždaug pusmetį Brandy bandė nuslėpti šį incidentą nuo žiniasklaidos, baimindamasi, kad tai gali pakenkti jos karjerai. Tačiau garsenybei nepavyko išvengti teismo. Metus trukęs teismo procesas baigėsi Brandy pergale – prisiekusieji nusprendė, kad nėra surinkta pakankamai įrodymų, jog dainininkė galėtų būti kalta dėl avarijos.

„Scanpix“ nuotr./Sheryl Crow
„Scanpix“ nuotr./Sheryl Crow

Sheryl Crow (49): Liga padėjo pamilti save

Dainininkės Sh.Crow gyvenimas dažnai lyginamas su amerikietiškaisiais kalneliais. Moteris išgyveno ir džiugių, ir baisių akimirkų. Tačiau siaubingiausi metai Sheryl buvo 2006-ieji. Tuo metu moteris išsiskyrė su ilgamečiu draugu dviratininku Lance’u Armstrongu (39), o nespėjus užgyti širdies žaizdoms iš medikų išgirdo diagnozę:  „Tau – krūties vėžys.“

Laimė, liga aptikta ankstyvos stadijos, todėl Sheryl pasiryžo gydymui. „Vaikštau apsikarsčiusi mamogramomis. Tačiau įžvelgiu ir teigiamą ligos pusę – ėmiau labiau rūpintis savimi ir pagaliau supratau, kas yra egoizmas“, – net ir sunkiausiomis minutėmis tokiais žodžiais save ramino atlikėja. Nors ligą Sheryl įveikė, ji kiekvieną dieną gyvena melsdamasi, kad tik visa tai nebepasikartotų.

„Scanpix“ nuotr./Robertas Pattinsonas
„Scanpix“ nuotr./Robertas Pattinsonas

Robertas Pattinsonas (25): „Šuo man buvo svarbesnis už tėvus“

Neįprastą dramą kadaise išgyveno aktorius R.Pattinsonas. Vyras taip mylėjo savo Vakarų škotų baltąjį terjerą Patty, kad kai šis nugaišo, aktorius kelis mėnesius kraustėsi iš proto. „Aš dar ilgą laiką kalbėjau apie savo augintinį aplinkiniams, iki šiol nuolat prisimenu Patty. Apskritai šuo buvo svarbiausia persona mano gyvenime. Taip, būtent persona. Žinau, kad dėl šių žodžių mano tėvai manęs nesupranta, tačiau tokia yra tiesa“, – žurnalui „Parade“ sakė Robertas ir pridūrė, kad šuns netekties dieną laiko „blogiausia savo gyvenime“.

Beje, R.Pattinsonas teigia, jog jei nebūtų gimęs žmogumi, labai norėtų būti šunimi: „Man labai patinka šių gyvūnėlių gyvenimo stilius.“

„Scanpix“ nuotr./Simonas Cowellas
„Scanpix“ nuotr./Simonas Cowellas

Simonas Cowellas (51): Tėvo mirtis jį sugniuždė

Žvaigždžių kalvis, populiarių talentų šou prodiuseris ir komisijos narys S.Cowellas neseniai dalyvavo savo bičiulio Pierso Morgano (46) pokalbių laidoje, kurioje praėjus 12 metų po tėvo mirties prisipažino, jog tas gyvenimo įvykis jį tiesiog palaužė. „Nemeluosiu: tai buvo pati baisiausia mano gyvenimo diena. Siaubinga, gąsdinanti“, – sunkiai rinkdamas žodžius sakė Simonas.

Garsenybės tėvas mirė 1999 metais nuo širdies smūgio. Tą akimirką S.Cowello šalia nebuvo, tačiau žinia apie netektį prodiuserio gyvenimą apvertė aukštyn kojomis. Porą metų Simonas negalėjo atsigauti, nes jį su tėčiu siejo itin glaudus ryšys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius