Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Borato“ žvaigždė Sacha Baronas Cohenas įsiamžino atviroje reklamoje: vietoje bikinio – veido kaukė

Netrukus kino teatruose pasirodys antroji garsiojo filmo „Boratas“ dalis. Kol gerbėjai jos laukia su nekantrumu, pagrindinis filmo veikėjas Sacha Baronas Cohenas nusprendė – nėra čia ko sėdėti sudėjus rankų, reikia pasireklamuoti. Naujausioje reklamoje žinomas aktorius ėmė ir įsiamžino su garsiuoju savo vyrišku bikiniu. Tiesa, šį kartą jį atstojo medicininė veido kaukė.
Sacha Baronas Cohenas
Sacha Baronas Cohenas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Boratas 2“ komedijos gerbėjai nekantriai spėlioja, kokius politinės išminties perliukus šį kartą filme pažers Boratas.

Praėjus jau 14 metų nuo pirmosios filmo dalies, iš Kazachstano kilęs Sachos Barono Coheno personažas antroje filmo dalyje grįš tiesiai į lapkričio mėnesį vyksiančius JAV rinkimus.

„Amazon Prime“ platformoje jau pasirodė trumpi filmo vaizdo anonsai. Iš jų matyti, kad Sacha atkurs vieną iš pirmųjų garsiausių filmo scenų, ji bus puikiai pritaikyta 2020 metų filmui.

Neseniai buvo paviešintas ir komedijos šmaikštus plakatas kuriame Boratas įamžintas gulintis ant šono, prisidengęs tik vyrišką bikinį simbolizuojančia veido kauke.

Užsienio žiniasklaida praneša, kad koronaviruso pandemijos metu Sacha puikiai susitvarkė su visais iššūkiais kino aikštelėje ir nusifilmavo padedant nedidelei komandai.

Tiesa, teigiama, kad aktorius kai kada net pakliūdavo į gyvybei pavojingas situacijas ir turėdavo dėvėti neperšaunamą liemenę.

Primename, kad pirmoji filmo „Boratas“ dalis uždirbo 204 milijonus svarų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius