-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Boy George'as negalės dalyvauti televizijos šou „Big Brother“

Didžiosios Britanijos Aukštasis teismas trečiadienį nepatenkino britų devintojo dešimtmečio popmuzikos žvaigždės Boy George'o prašymo panaikinti lygtinio paleidimo sąlygą, draudžiančią jam dalyvauti televizijos realybės šou „Celebrity Big Brother“.
Boy George
Boy George / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Televìzija

Buvęs grupės „Culture Club“ lyderis, kurio tikrasis vardas yra George'as O'Dowd, dabar yra lygtinai paleistas iš kalėjimo, kuriame išbuvo keturis mėnesius už neteisėtą laisvės atėmimą norvegui palydovui, kurį laikė įkalinęs po erotinės fotosesijos. Už šį nusižengimą teismas jam buvo skyręs 15–os mėnesių laisvės atėmimo bausmę.

G.O'Dowdas prašo, kad teismas panaikintų lygtinio paleidimo tarnybos nurodymą atšaukti jį prižiūrinčio pareigūno leidimą pasirodyti televizijos laidoje, kurioje dalyvaujančios įžymybės visą parą gyvena po vienu stogu, stebimos kamerų.

Teisėjas Davidas Beanas neatsižvelgė į G.O'Dowdo prašymą, o jo atmetimo priežastis turėtų nurodyti vėliau. Dėl netinkamo elgesio praeityje ir 2007 metų išpuolio prieš 29–erių metų norvegą Auduną Carlseną muzikantas kaltina narkotikus.

„Tapau priklausomas nuo narkotikų prieš daug metų, – sakė 48–erių metų dainininkas. – Tai labai pakenkė mano asmeniniam ir profesiniam gyvenimui, dėl to turėjau problemų su policija Jungtinėje Karalystėje ir kitur.“

„Veikiamas narkotikų elgiausi siaubingai su Audunu Carlsenu. Aš labai apgailestauju dėl tuometinio savo elgesio su juo“, – sakė G.O'Dowdas.

Pranešama, kad už pasirodymą televizijos kanalo „Channel Four“ nuo sausio 3 dienos rodomame realybės šou dainininkas galėjo užsidirbti 200 tūkst. svarų (772 tūkst. litų).

Šou taip pat turėtų dalyvauti buvusi serialo „Gelbėtojai“ žvaiždė Pamela Anderson, 1990–ųjų reperis MC Hammeris ir Holivudo Madam vadinama Heidi Fleiss. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius