-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bradas Pittas dairosi namų Kosta Rikoje, o Angelina Jolie svarsto apleisti Holivudą

Viena garsiausių Holivudo porų – Bradas Pittas ir Angelina Jolie – dairosi namų Centrinėje Amerikoje esančioje Kosta Rikos Respublikoje.
Angelina Jolie ir Bradas Pittas
Angelina Jolie ir Bradas Pittas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Šešis vaikus – 10-ies Maddoxą, 7-erių Paxą, 6-erių Zaharą, 5-erių Shiloh ir 3-ejų dvynukus Knoxą ir Vivienne – turintys tėvai planuoja Kosta Rikoje leisti laiką per žiemos šventes, tačiau į šią šalį ketina grįžti ir dažniau.

„Bradas surado plačiai išsikerojusią rančą, kuri, jo nuomone, puikiai tiks kaip prieglobstis šeimai, norinčiai pabėgti nuo viešumo ir šurmulio“, – sakė Showbizspy.com šaltinis. Anot jo, B.Pittui labai patinka Kosta Rika, tad jis su A.Jolie svarsto įsigyti ten nekilnojamojo turto, kad turėtų kur atsipūsti ir baigę karštligišką aktorių karjerą.

Ketina tolti nuo aktorystės

A.Jolie duodama interviu žurnalistams prisipažino, kad ketina nutolti nuo Holivudo per kelerius ateinančius metus. Moteris žada daugiau laiko skirti savo vaikams, pagelbėti jiems įveikti nelengvą paauglystės laiką, nes nenori, kad jie kentėtų taip, kaip teko jai pačiai. „Mano vaikams labai manęs reikės, kai jie sulauks paauglystės. Apie paauglystę tvirtai žinau viena, kad turėsiu daugiau laiko skirti visiems šešiems ir užtikrinti juos, kad visuomet būsiu šalia, kai prireiks. Esu įsitikinusi, kad dirbsiu namuose. Galbūt imsiuosi rašyti“, – svarstė 36-erių A.Jolie.

Visai neseniai apie aktoriaus karjeros pabaigimą užsiminė ir 47-erių B.Pittas. Jis tikino šį darbą apleisiantis būdamas 50-ies. Tad, panašu, garsi pora dėl to jau susitarė.

A.Jolie užsiminė apie šeimos pagausėjimą

Norą turėti gausią šeimą išpildžiusi A.Jolie naujausiame žurnalo „Marie Claire“ numeryje užsiminė, kad su B.Pittu gali susilaukti dar vaikų.

„Šiuo metu niekas nesuplanuota, bet mes nežinome, galbūt kažkada ir vėl būsiu nėščia. Bradas padėjo mano gyvenimui taip išsiplėsti, niekada neįsivaizdavau, kad taip gali būti. Mes sukūrėme šeimą. Jis – ne tik mano gyvenimo meilė, bet ir mano šeima. Man tai labai brangu“, – atvirai kalbėjo aktorė. Ji tikino iš B.Pitto išmokusi, kad šeimos laimė ir gerovė užima pirmąją vietą, o tik po to – asmeninis džiaugsmas. „Esu dėkinga, kad turiu tokią mylinčią šeimą, be jo tai nebūtų įmanoma“, – sakė A.Jolie.

Naujausias A.Jolie nuotraukas žurnalui „Marie Claire“ pamatyti galite paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius