Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bradas Pittas jautėsi sužlugdytas, kai sužadėtinė jį metė dėl režisieriaus

Retas žino istoriją, kuomet dar jaunam aktoriui Bradui Pittui sužadėtinė sudaužė širdį. O atrodytų, kas galėtų atsispirti tokiam gražuoliui.
Bradas Pittas
Bradas Pittas / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Bradas Pittas

47-erių B.Pittas papasakojo žurnalistams, kad vienas sunkiausių jo gyvenimo momentų buvo kai jį metė sužadėtinė, dėl kurios jis skrido net į Budapeštą (Vengrija). Tuomet, 1989-aisiais, jis buvo jaunas aktorius, žengiantis pirmuosius savo karjeros žingsnius. Jis su aktore Jill Schoelen buvo susižadėjęs tris mėnesius.

Peiliu B.Pittui į širdį tapo merginos prašymas atskristi dėl jos į Vengrijos sostinę. Išleidęs paskutinius pinigus aktorius sužinojo, kad J.Schoelen nutarė jį palikti dėl kito.

„Ji man paskambino. Buvau Los Andžele, o ji verkė kalbėdama telefonu. Buvo vieniša ir išgyveno didžiulę dramą. Tada teturėjau 800 JAV dolerių ir 600 iš jų išleidau bilietui iš JAV į Vengriją, kad tik ją pamatyčiau“, – pasakojo B.Pittas. Jis sakė vos atskridęs iškart nuvykęs į filmavimo aikštelę, kur dirbo J.Schoelen. „Tą vakarą nuėjome pavakarieniauti. Ji man pasakė, kad įsimylėjo to filmo, kuriame filmavosi, režisierių. Buvau visiškai šokiruotas, tepasakiau jai: „Aš nešdinuosi“, – atviravo garsus aktorius.

Dabar, prisimindamas daugiau kaip prieš du dešimtmečius jaustą nuoskaudą, B.Pittas kalbėjo, esą tokia patirtis jaunystėje turėjo įtakos jo tolimesniam gyvenimui. Dėl praradimo jis tvirtino išmokęs labiau vertinti tai, ką turi dabar, tiek profesiniame, tiek asmeniniame gyvenime.

„Tą naktį Budapešte praleidau sėdėdamas ant suoliuko, rūkydamas. Šalia buvo tik vietinis valkata, kuris nemokėjo anglų kalbos. Tokias naktis prisimeni, kai ateina šlovė. Juk grįžau į Ameriką be skatiko kišenėje. Būna visko. Dėl to pernelyg nesistengiu būti pripažintas“, – kalbėjo vienu garsiausių Holivudo vyrų laikomas B.Pittas. Jis su dabartine partnere Angelina Jolie augina 6 vaikus, iš kurių trys – įvaikiai.

Paspaudę čia galite pamatyti B.Pitto ir J.Schoelen nuotrauka jų romano metu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius