-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Bradas Pittas planuoja politiko karjerą

Pranešama, kad Holivudo aktorius Bradas Pittas ketina mesti aktorystę ir kuo rimčiausiai dairosi į Baltuosius rūmus. Beje, Angelina Jolie šią jo mintį palaiko.
Angelina Jolie ir Bradas Pittas
Angelina Jolie ir Bradas Pittas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Jam nelabai liko ką veikti Holivude. Bradas jaučia, kad daugiau veiklos atrastų politikoje, ypač dėl to, kokius sunkius laikus pasaulis išgyvena pastaruoju metu“, – sakė aktoriui artimas šaltinis. Nors daugelis tokius žodžius vertina skeptiškai, tuoj pat pasirado žinučių, kad A.Jolie patiktų būti pirmąja ponia.

Showbizspy.com šaltinio duomenimis, B.Pittas yra rimtai pasirengęs kandidatuoti į JAV Senatą, o jei pasiseks, ketina dalyvauti 2016-ųjų prezidento rinkimuose. Beje, teigiama, kad aktorius yra didelis marihuanos legalizavimo šalininkas. „Bradas mano, kad tai būtų vienas didžiausių pajamų šaltinių nuo interneto atsiradimo laikų“, – teigė šaltinis.

Maždaug prieš metus buvo pasirodę pranešimų, kad aktorystė pabodo A.Jolie ir ji norėtų padaryti karjerą Vašingtone. Aktorė garsėja kaip žmonių teisių gynėja, aktyviai domisi labdara, tačiau pati kalbų nekomentavo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius