-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Bradas Pittas poruojamas su švedų dainininke Lykke Li: „Porą suvedė kaimynystė“

Skyrybas su Angelina Jolie išgyvenęs Bradas Pittas (58) šiuo metu, panašu, jau mėgaujasi kitos moters draugija. Anot šaltinių, aktorius susitikinėja su švedų dainininke Lykke Li (35), kuri gyvena vos kelionės minutės nuo jo namų Los Andžele.
Lykke Li ir Bradas Pittas
Lykke Li ir Bradas Pittas / „Scanpix“ nuotr.

Anot „Deux Moi“, Lykke Li gimtojoje Švedijoje jau kurį laiką sklando gandai, kad moteris susitikinėja su Holivudo žvaigžde.

Praėjusią savaitę ta pati svetainė pranešė, kad Bradas ir švedų atlikėja šėlo neseniai Holivude atidarytuose „Mother Wolf“ rūmuose.

Šaltinis „The Sun“ patvirtino: „Tai buvo Lykke, jie kartu vakarieniavo“.

„The Sun“ teigiama, kad 35 metų Lyyke, kuri su buvusiu mylimuoju prodiuseriu Jeffu Bhaskeriu turi sūnų Dioną (6 m.), gyvena vos už trijų minučių kelio automobiliu nuo Brado Pitto namų.

Nuosavybės dokumentai rodo, kad prabangus dainininkės namas su trimis voniomis buvo įsigytas 2018 m. pagal už 1,6 mln. eurų.

Atskiras šaltinis „The Sun“ pasakojo: „Bradas ir Lykke taip lengvai galėjo būti pastebėti, nes yra kaimynai. Puiku, kad žmogus, kuris jam patinka, gyvena taip arti“.

58 metų Bradas jau seniai gyvena Los Feliz mieste ir jam priklauso 7 milijonų dolerių vertės namas uždaroje bendruomenėje, netoli buvusios žmonos Angelinos ir jų šešių vaikų namų.

2018 metais Lykke Li yra koncertavusi ir Vilniuje. Tik paskelbus apie atlikėjos vienintelį koncertą Baltijos šalyse, kilo nemažas sujudimas, o įvykio nepraleido ir žinomi Lietuvos veidai: duetas Lilas ir Innomine, Beata Tiškevič, Vaidotas Valiukevičius, Aistė Lasytė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Švedų perlas Lykke Li Vilniuje kerėjo naujomis dainomis, tarp gerbėjų – ir žinomi veidai

15min primena, kad pasklidus žinioms apie skyrybas su Angelina Jolie, netrukus B.Pittas susirado kitą mylimąją, modelį N.Poturalski, tačiau ir su ja santykiai nutrūko.

„Tai niekada nebuvo taip rimta, kaip visi manė“, – sakė šaltinis, pridūręs, jog aktoriaus ir modelio skyrybos įvyko „jau senokai“.

Bradas Pittas su buvusia žmona Angelina Jolie augina šešis vaikus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius