-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Brado Pitto antrininkas neatsigina gerbėjų dėmesio: negali net apsipirkti

Pastaruosius mėnesius atsiranda vis daugiau garsenybių antrininkų, kuriems šis panašumas yra tikras malonumas. Tik ne statybininkui Nathanui Meadsui iš Oksfordo. Vyrą net dešimt metų painioja su Holivudo žvaigžde Bradu Pittu. Vyras dėl panašumo kartais net nenori išeiti iš namų.
Nathanas Meadsas
Nathanas Meadsas / „Scanpix“ ir „Instagram“ nuotr.

Žymios žvaigždės antrininkas prisipažino, kad net negali nueiti iki parduotuvės. Vos įžengus pro duris jį užplūsta žmonės su įvairiausiais klausimais apie B.Pittą. Dažniausiai vyras stovi už prekystalio ir jaučia, kaip jį stebi.

Nors 33 metų Nathanas neįžvelgia jokio panašumo, tačiau į jį jau kreipėsi tūkstančiai žmonių ir kasdien palieka po keliasdešimt žinučių socialiniuose tinkluose.

„Instagram“ nuotr./Nathanas Meadsas
„Instagram“ nuotr./Nathanas Meadsas

„Aš nesu iš tų vaikinų, kurie mano, kad jie atrodo išties gerai. Turėjau nemažai merginų, bet niekada negalvojau, kad esu iš tų, kuriais žavisi", – apie netikėtai užgriuvusį populiarumą kalbėjo vyras.

Dauguma internautų manė, kad vyras specialiai užsiaugino barzdą, jog būtų kuo panašesnis į žvaigždę. Pats Nathanas sakė nieko nedaręs dėl savo išvaizdos, o ypač dėl šviesesnių plaukų.

Nepaisant nuolatinio dėmesio, jis tvirtina esąs laimingas tol, kol yra kiti žmonės – nors tai ir lėmė jo santykių su vaiko motina nutrūkimą. Vyro buvusi žmona nekentė dėmesio, nes niekur negalėjo eiti, kai jį iš niekur užpuldavo merginos su prašymais nusifotografuoti.

„Instagram“ nuotr./Nathanas Meadsas
„Instagram“ nuotr./Nathanas Meadsas

Vis dėlto skyrybos su vaikų mama vyro nepalaužė, nes netrukus jo populiarumas jam padėjo surasti dabartinę merginą Adiel. Praėjusį spalį socialiniame tinkle mergina parašė žinutę vyrui su komplimentais dėl jo išvaizdos.

Susižavėjęs Nathanas nieko nelaukė ir pakvietė merginą į pasimatymą. Adiel iškart pamanė, kad jis jai per geras, tačiau pora greitai susiburkavo.

Beje, vyras dabar sulaukia dar daugiau moterų dėmesio ir nebijo atsiliepti į Brado vardą. Nathano kolegos jį darbe pradėjo vadinti ne tikru vardu, bet Bradu arba Braddersu.

Brado Pitto antrininko nuotraukos – galerijoje:

Pastaruosius dvejus metus Nathanas dirbo kaip antrininkas ir važiuodavo į įvairius susitikimus, apsimesdavas Holivudo žvaigžde. Jis netgi buvo pakviestas į futbolininko Rio Ferdinando naktinį klubą Mančesteryje, filmų premjeras ir įžymybių vakarėlius.

Nathanas taip pat atliko keletą darbų televizijoje – tvirtina, kad į jį kreipėsi „Channel 4“ kanalas ir komikas Paddy McGuinnessas paprašė jo pasirodyti pažinčių laidoje „Take Me Out“.

Nathanas gali drąsiai pasigirti, kad šiuo metu uždirba nuo 536 iki 1072 eurų per dieną. Papildomas darbas vyrui padeda išlaikyti savo šeima ir prisidėti prie nedidelės statybininko algos.

TAIP PAT SKAITYKITE: Garsenybių antrininkų gyvenimas prilygsta žvaigždžių: įspūdingas atlygis ir nuolatinės fotosesijos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius