Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Brangelina – prastos mitybos pavyzdys

Viena ryškiausių Holivudo žvaigždžių porų Bradas Pittas ir Angelina Jolie, arba tiesiog Brangelina, neabejotinai gali sau leisti pusryčiauti, pietauti ir vakarieniauti brangiausiuose pasaulio restoranuose, tačiau nespjauna ir į greitojo maisto užkandines.
Bradas Pittas ir Angelina Jolie
Bradas Pittas ir Angelina Jolie / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Garsenybės buvo pastebėtos Holivude esančiame restorane „McDonald’s“, kur, kaip ir kiti eilėje stovintys tėvai, užsakė savo vaikams „vaikiško džiaugsmo“ – komplektų „Happy Meal“. B.Pittas ir A.Jolie užsisakė daugybę vaikiškų komplektų ir kitų užkandžių savo atžaloms – 7-erių Maddoxui, 5-erių Paxui, 4-erių Zaharai, 3-ejų Shiloh ir metukų dvynukams Vivienne ir Knoxui.

Sau garsūs tėvai pasiėmė po porciją šaltos kavos. Į greitojo maisto užkandinę automobiliu atvažiavo pats B.Pittas, nors porą ir lydėjo apsaugos mašina. Aktorių duetas Holivude garsėja pomėgiu lepinti atžalas greituoju maistu, traškučiais ir saldainiais. Tiesa, tą jie dažnai daro todėl, jog nenori, kad vaikus maitintų tik auklės ir virėjai, o patys ruošti maisto nemoka.

„Jiems patinka patiems rūpintis vaikais, tačiau jie nesugeba gaminti, todėl ieško „maisto iš dėžutės“. O jų vaikams keptas maistas iš dėžučių patinka“, – sakė amerikiečių žurnalo „Life&Style“ šaltinis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius