Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britams galingiausia garsenybė atrodo Kylie Minogue

Ironiška, tačiau galingiausia garsenybe Didžiojoje Britanijoje, nurungusia britus, tapo australų dainininkė Kylie Minogue. Ji nosis nušluostė šalies pasididžiavimams atlikėjai Cheryl Cole ir futbolininkui Davidui Beckhamui.
Kylie Minogue
Kylie Minogue / „Scanpix“ nuotr.

Naująjį titulą 41 metų Australijos popprincesė gavo, kai tyrimų kompanija „Millward Brown“ paskelbė 2 tūkst. britų apklausos duomenis. Taip pat buvo klausiama dėl garsenybių prekės ženklų stiprumo.

Pirmasis trejetukas išsidėliojo taip: K.Minogue, Ch.Cole ir D.Beckhamas. Ketvirtoje vietoje atsidūrė britų komikų duetas „Ant & Dec“, po jų – britų aktorė Joanna Lumley, komikas Terry Woganas, virtuvės meistras Jamie Oliveris, amerikiečių aktorius George'as Clooney, britų aktoriai Seanas Connery ir Helen Mirren.

Žurnalistų teigimu, apklausa atspindi ir dar vieną kriterijų; į pirmąjį dešimtuką patekusios žvaigždės yra vertinamos kaip teigiami pavyzdžiai vaikams ir paaugliams. Sąrašo apačioje atsidūrė tokie susikompromitavę garsūs žmonės kaip Amy Winehouse, modelis Katie Price, Paris Hilton, sportininkas Tigeris Woodsas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius