-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Britney Spears brolis susituokė Naujųjų metų išvakarėse

Popmuzikos atlikėjos Britney Spears vyresniajam broliui Bryanui pastarasis Naujųjų metų vakaras tapo ypač įsimintinas – jis susituokė Naujame Orleane įvykusioje kuklioje vestuvių ceremonijoje, pranešė bulvarinė žiniasklaida.
Akimirkos is Britney Spears gyvenimo
Britney Spears / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pasak žurnalo „People“, ceremonijoje, kurioje Bryanas ir Graciella Sanchez sumainė žiedus, dalyvavo Britney ir visas Spearsų klanas.

Per ceremoniją 36 metų G.Sanchez vilkėjo dizainerės Carolinos Herreros sukurtą suknelę, o 31 metų Bryanas – Marco Jacobso sukurtą smokingą. Iškilmingą akimirką išdidžiai stebėjo jaunikio seserys Britney ir Jamie Lynn, taip pat jų vaikai ir tėvai.

„Išties buvo labai miela, – vienas ceremonijos dalyvis sakė žurnalui „Us“. – Dalyvavo tik artimiausi šeimos nariai ir keletas draugų. Tai buvo puikus būdas pasitikti Naujuosius metus.“

Pasak žiniasklaidos, B.Spearsas ir G.Sanchez buvo seniai pažįstami, tačiau rimtus santykius užmezgė tik pastaruoju metu. Žinios apie poros ketinimą tuoktis pasklido tik praeitą savaitę.

G.Sanchez ilgą laiką buvo aktorės J.L.Spears vadybininkė, taip pat viena iš kompanijos „One Talent Management“ įkūrėjų. Bryanas Spearsas išbandė jėgas kino prodiuserio darbe ir prisidėjo kuriant Jamie Lynn išgarsinusį serialą „Zoey 101“.

Britney Spears ir jos brolis Naujųjų metų dieną pažymėjo išvykę apsipirkti į vietinį prekybos centrą „Wal-Mart“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius