Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britney Spears Havajuose vos išvengė mirties: „Prieš akis prabėgo visas gyvenimas“

Popmuzikos žvaigždė Britney Spears anksčiau šį mėnesį per atostogas Havajuose vos nenuskendo, rašo britų muzikos svetainė music-news.com.
Britney Spears Havajuose
Britney Spears Havajuose / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Atostogos

34 metų dainininkė papasakojo, kad prieš akis jai buvo prabėgęs visas gyvenimas, kai ją po vandeniu traukė „šešių pėdų bangos“. Ji plaukiojo už kelių metrų nuo savo apsaugininkų.

„Aš išėjau ir pagalvojau, kad tai kaip bangų baseinas, galvojau: „Tai taip miela ir gaivinama, ir tiesiog nuostabu“, – interviu BBC „Radio 1“ pasakojo Britney Spears.

„Tačiau aš nepagalvojau apie tai, kad kai grįžti atgal, bangos kyla tikrai smarkiai. Buvau įtraukta po vandeniu kokias penkias minutes. Kone paskendau. Ir galvojau: „Kur mano apsaugininkai? Jie tiesiog leis man čia numirti!“ – sakė Britney Spears, kuri išlipusi į sausumą taip pat turėjo jiems griežtų žodžių.

Interviu BBC „Radio 1“ B.Spears taip pat papasakojo, kad ją nuvylė daug įžymybių, kurios siūlėsi dirbti su ja, o paskui dingo. Bet jai padaręs įspūdį Justinas Bieberis, kurį ji sutiko prieš kelerius metus.

„Instagram“ nuotr./Britney Spears Havajuose
„Instagram“ nuotr./Britney Spears Havajuose

„Jis atėjo į mano viešbučio kambarį ir buvo kaip vaikas“, – prisiminė ji ir pripažino, kad iš pradžių nė nenutuokė, kas jis toks.

„Tikrai jis atrodė kaip 13-os, bet jam buvo 16-ka. Sakiau, maždaug, „kas šitas vaikas mano viešbutyje?“. O mano sesuo maždaug: „Tai Justinas Bieberis ir jo motina“. O aš: „O, Dieve, negaliu tuo patikėti“. Jis labai kuklus. Jis labai, labai geras, mielas berniukas“, – sakė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius