Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britney Spears išleista iš reabilitacijos klinikos: širdies draugas žvaigždę skubiai nugabeno namo

Atlikėja Britney Spears (37 m.) buvo paleista iš reabilitacijos klinikos, į kurią atsigulė savo noru ir joje praleido pastarąjį mėnesį. Ketvirtadienį moteris buvo pastebėta, kai su daiktais žengė pro klinikos duris.
Britney Spears
Britney Spears / „Scanpix“ ir Vida Press nuotr.

Pasak šaltinių, atlikėją pasitiko jos vaikinas Samas Asghari (25 m.), tačiau jos daiktus paėmė kitą automobilį vairavęs asmuo. Abu vairuotojai nuskubėjo į Britney namus Tausand Oukse.

Šaltiniai teigia kad S.Asghari labai palaiko atlikėją. „Samas visada buvo šalia Britney, kai jai jo reikėjo. Jis padrąsino ją prašyti pagalbos, palaikė jos sunkų sprendimą, po kurio ji atsigulė į reabilitacijos kliniką. Dabar jis vėl buvo čia ir ją palaikė“, – portalui „ET“ pasakojo šaltinis.

Anksčiau buvo pranešta, kad vaistai, kuriuos gėrė Britney, pradėjo nebeveikti ir darė jai daugiau žalos, nei teikė naudos. Daktarai vis dar nežino, ar jau surado jai tinkamiausius vaistus, tačiau atlikėja jaučiasi daug geriau ir tai paskatino išeiti iš klinikos.

Prieš keletą dienų B.Spears sugrįžo ir į savo socialinius tinklus. Pirmiausia paskelbė, kad „viskas yra gerai“ ir nuramino gerbėjus, o dabar atlikėja džiaugiasi ir netekusi šiek tiek svorio. „Kas galėjo žinoti, kad stresas padės atsikratyti dviejų kilogramų. Valio man“, – instagrame rašė atlikėja.

Antradienį Britney taip pat buvo pastebėta viešumoje, kai trumpam išėjo iš klinikos, kad nusipirktų jogurto. Anot šaltinių, B.Spears lankėsi ir kirpykloje. Pranešama, kad jau tada ji jautėsi daug geriau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius