Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Britney Spears jaunėlė sesuo Jamie Lynn Spears pagimdė antrą dukrą

Popprincesės Britney Spears jaunėlė sesuo, taip pat dainininkė Jamie Lynn Spears (27 m.) susilaukė antrojo vaiko – trečiadienį ji pagimdė mergaitę, praneša „People“.
Britney Spears ir jos sesuo Jamie Lynn Spears su vaikais
Britney Spears ir jos sesuo Jamie Lynn Spears su vaikais / „Scanpix“/Xposurephotos.com nuotr.

Jamie Lynn Spears atstovas spaudai „People“ patvirtino, kad balandžio 11-ąją, 10.02 val. ryto, pasaulį išvydo jos ir Jamie Watsono dukra.

Mergaitei tėvai davė Ivey Joan Watson vardą. Vidurinysis jos vardas skirtas pagerbti Jamie Lynn mylimos tetos Sandros, mirusios prieš 10 metų nuo kiaušidžių vėžio, atminimą. „Ji buvo maloniausia moteris pasaulyje, kokią man yra tekę pažinti“, – sakė Jamie Lynn Spears.

Naujoji Britney Spears dukterėčia pasaulį išvydo Kavingtono mieste Luizianoje. Mergaitė gimė sverdama 3,4 kg ir būdama 50 cm ūgio.

„Esame nepaprastai laimingi savo šeimoje sulaukę gražios mažos mergaitės!“ – „People“ sakė ką tik pagausėjusi Watsonų šeima.

Kantri muzikos dainininkė su „People“ pasidalijo ir nuotrauka iš ligoninės, kurioje ji įamžinta kartu su vyru, vyresniąja dukra Maddie ir naujagime mažyle netrukus po gimdymo:

15min primena, kad Jamie Lynn Spears pirmosios dukters Maddie susilaukė dar būdama nepilnametė su tuometiniu savo vaikinu Casey Aldridge'u, tačiau jiedu išsiskyrė, kai dukrai buvo vos devyni mėnesiai. Birželį mergaitei sueis 10 metų.

2014-ųjų kovą Jamie Lynn Spears ištekėjo už 9 metais vyresnio Jamie Watsono, iki vestuvių pora draugavo ketverius metus. Jam ką tik gimusi dukra – pirmas biologinis vaikas, nors žmonos dukrą Maddie jis augina tarytum savo.

„Instagram“ nuotr./Jamie Lynn Spears su vyru Jamie Watsonu ir dukra Maddie
„Instagram“ nuotr./Jamie Lynn Spears su vyru Jamie Watsonu ir dukra Maddie

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius