Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britney Spears kūno metamorfozės

Pradėjusi savo kaip popdainininkės karjerą Britney Spears tapo visų paauglių dievaite. Moksleivės gerbėjos puolė sekti jos pavyzdžiu, rengtis kaip ji, užsinorėjo tokio pat kūno kaip ji, tačiau netrukus sekti nebebuvo kuo. Britney išsipūtė, išplero...
Britney Spears
Britney Spears / britneyspears.com
Temos: 1 Britney Spears

Britney, nors ir susitikinėdama su merginų numylėtiniu Justinu Timberlake‘u, visą pasaulį tikino, jog tebėra nekalta. Nors tuo mažai kas tikėjo, tačiau nei viena paauglės motina nesiskundė, kad jos duktė kopijuoja dainininkę – ji elgėsi ir atrodė kaip tinkamas pavyzdys paauglėms.

Provokacijos

Tačiau po to, kai draugystė su J.Timberlake‘u iširo, o ji ištekėjo už šokėjo Kevino Federline‘o, viskas ėmė keistis. Kuo toliau, tuo labiau Britney ėmė renktis provokuojančius drabužius, lankytis vakarėliuose ir vartoti svaigalus. Bene geriausiai jos transformacijos atsispindėjo MTV apdovanojimų ceremonijose, kur kiekvienas jos pasirodymas atskleisdavo ir jos asmeninio gyvenimo pokyčius.

Ne surimtėjo, o sustorėjo

Atrodė, kad ji surimtės, kai pastojo pirmą kartą, o po to ir antrą. Tačiau viskas dar labiau pablogėjo, kai ėmė byrėti jos santuoka. Dainininkė puolė į depresiją, ėmė šėlti iki paryčių su kitomis Holivudo gražuolėmis. Be to, po gimdymų ir dėl nesveiko gyvenimo būdo bei depresijos ėmė keistis ir jos kūno formos.

britneyspears.com/Britney Spears
britneyspears.com/Britney Spears

Net ir K.Federline‘ui, kuris pats nebuvo idealus vyras, tai pasirodė per daug – jis kreipėsi į teismą dėl visiškos vaikų globos ir laimėjo. Britney neteko teisės auginti savo vaikus.

Grįžo praeities žavesys

Netrukus B.Spears tapo oficialia tėvo globotine, ji atsigulė į reabilitacijos kliniką ir pradėjo sportuoti. Rezultatų ilgai laukti nereikėjo. Nors dar prieš kelis mėnesius visi rašė, kad dainininkės naujojo albumo fotosesijos nuotraukos yra akivaizdžiai padailintos, šią savaitę ji, patalpindama savo internetiniame puslapyje nuotraukas iš repeticijos, įrodė, kad sėkmingai susigrąžino buvusias formas.

Nuotraukose Britney, vilkinti sportines kelnes ir maudymosi kostiumėlio viršutinę dalį, vietoj marškinėlių demonstruoja savo linijas ir naują energiją. Šios nuotraukos susilaukė labai gerų atsiliepimų tiek iš kritikų, tiek iš gerbėjų pusės.

Vienintelė likusi problema, kurią ne taip lengva atstatyti kaip buvusias kūno linijas – tai sugadinta reputacija. Moksleivių tėvai iki šiol įtariai vertina savo atžalų žavėjimąsi dainininke ir iki šiol laiko ją netinkamu pavyzdžiu jaunimui. Taigi šioje srityje Britney dar turės pasistengti.

Daugiau nuotraukų iš Britney Spears repeticijos galite pamatyti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius