Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britney Spears pakeitė savo testamentą: sūnūs motinos turtais naudotis galės tik sulaukę 35-erių

Popprincesė Britney Spears (35 m.) neseniai pakeitė savo testamentą, sugriežtindama sąlygas pagrindiniams jos turto paveldėtojams – dviem sūnums Seanui Prestonui (12 m.) ir Jaydenui Jamesui (11 m.).
Britney Spears su sūnumis Seanu Prestonu ir Jaydenu Jamesu
Britney Spears su sūnumis Seanu Prestonu ir Jaydenu Jamesu / „Instagram“ nuotr.

Iki šiol galiojo senas Britney Spears testamentas, kurį ji parašė dar neturėdama vaikų. Jame dainininkė buvo nurodžiusi, kad jos vaikai, kurių ji kada nors susilauks, visą jos turtą paveldėti galės sulaukę 18-os metų.

Kaip praneša portalas TMZ, visai neseniai poprincesė pakeitė savo testamentą išskirstydama palikimą dalimis, mat nenori, kad jos sūnūs vos sulaukę pilnametystės gautų pernelyg daug pinigų ir galimai nieko gyvenime nebesiektų patys.

Tačiau tai nereiškia, kad Seanas Prestonas ir Jaydenas Jamesas, kurių dainininkė susilaukė su buvusiu vyru Kevinu Federline'u (39 m.), bus palikti likimo valiai. Pagal naujas testamento sąlygas, bus įkurtas fondas, kuris paskirstys jiems pinigus dalimis per keliolika metų. Berniukai tam tikrą sumą gaus sulaukę 18-os metų, po to – 25-erių, o pilną priėjimą prie viso motinos turto įgis tik sulaukę 35-erių, kai bus jau subrendę vyrai.

Šios sąlygos galiotų tik jeigu Britney Spears mirtų – kol ji gyva, pilnametystės sulaukę Seanas Prestonas ir Jaydenas Jamesas pinigų iš gimdytojos gaus tiek, kiek ji pati nuspręs jiems duoti. Tačiau panašu, kad Britney labai nenori, jog jos vaikams pinigai apsuktų galvą, ir stengsis to išvengti bet kokiais būdais.

„Instagram“ nuotr./Britney Spears su sūnumis Seanu Prestonu ir Jaydenu Jamesu
„Instagram“ nuotr./Britney Spears su sūnumis Seanu Prestonu ir Jaydenu Jamesu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius