-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britney vaikinas – jos vadybininkas

Kalbos apie tai, kad populiari dainininkė Britney Spears susitikinėja su savo pačios agentu Jasonu Trawicku netilo jau daugiau kaip pusantro mėnesio, o trečiadienį portalas Tmz.com patikino, kad turi neginčytinų įrodymų, jog tai tiesa.
Britney Spears
Britney Spears / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Britney Spears

Šiuo metu atlikėja yra Londone. Čia vyksta jos koncertinio turo „Circus“ koncertai. Buvo pasirodę pranešimų, kad į dalį B.Spears koncertų nebuvo nupirkti visi bilietai, o organizatoriai tam, kad atlikėja nenuliūstų pamačiusi tuščias kėdes, pardavinėjo bilietus beveik veltui. Tačiau pati dainininkė veikiausiai to nežino, o ir užsiėmusi ji visai kitais reikalais. Tmz.com pranešė, kad ji oficialiai turi naują mylimąjį.

Savaitgalį J.Trawickas net buvo atvykęs į Londoną, kad galėtų praleisti laiką kartu su Britney. Jis savo draugams viešnagės metu pasakojo, kad vos tik B.Spears pabaigs koncertinį turą, jie abu keliaus atostogauti į privačią, romantišką vietelę.

Linksmybės nebedomina

Neseniai interviu vienam britų leidiniui, pati B.Spears tikino vengianti pasirodyti viešumoje, ypač vėlai vakare ar naktį. „Man nebeįdomu kažkur eiti vėlai ar linksmintis klubuose. Tai turbūt paskutinis dalykas, kurį šiuo metu norėčiau veikti. Nebenoriu būti su žmonėmis, kurie mėgina mane išnaudoti“, – sakė 27-erių atlikėja.

Ji tikino mieliau leidžianti laiką ramiai su šeima ir draugais. „Aš turiu saugoti energiją savo vaikams ir muzikai. Noriu parodyti žmonėms, kad esu stipri moteris. Turiu gausybę siekių, kuriuos trokštu įgyvendinti“, – kalbėjo B.Spears.

Anksčiau užfiksuotas Britney ir jos vaikino nuotraukas galite pažiūrėti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius