Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britų aistras kaitinusi prostitutė Chloe išmesta iš talentų šou (video, N-18)

Internete pasirodžius kokainą vartojančios Chloe Feald nuotraukoms, o pačiai atvykus į talentų šou „X Factor“ nepasiruošus, teisėjai nepaliko prostitute dirbančiai britei šanso likti laidoje.
Chloe Heald
Chloe Heald / „YouTube“ stopkadras

Savaitgalį internete atsirado įrašų, kuriuose Ch.Heald, dar vadinama Chloe Mafia, vartoja narkotikus. Vėliau ji iš kliento, kuriam teikia intymias paslaugas, už dvi valandas meilės žaidimų paima 450 svarų sterlingų (apie 1,8 tūkst. Lt). Praėjusią savaitę projekto „X Factor“ prodiuseriai buvo puolami žiniasklaidos, nes neva kelia žavesį prostitucija, leisdami pasirodyti gėdingo amato atstovei ir palikdami ją projekte.

„X Factor“ atstovai tąsyk tikino besiremiantys teisingumo ir lygybės principais ir siekė, kad 20-metė (kitur nurodoma – 19-metė, – red. past.) Chloe šou metu būtų vertinama tik už talentą – dainavimą. Tokios pozicijos jie laikėsi nepaisydami to, kad dalyvė atvirai prisipažino, jog pasirodymas televizijoje leido jai pakelti kainas už teikiamas paslaugas.

Aš pati geriausia mama, rūpinuosi, kad ji sveikai maitintųsi, ir ji geriausiai prižiūrima mažylė pasaulyje.Tačiau dar didesnė pasibjaurėjimo banga nuvilnijo sekmadienį, kai paaiškėjo, kad Chloe nuolat vartoja narkotikus. Dailymail.co.uk kalbintų šaltinių iš merginos aplinkos teigimu, jauna moteris neretai buvo apsvaigusi ir rūpindamasi nė dvejų metukų neturinčia dukterimi Destiny.

Pirmadienio rytą laidoje „This Morning“ Chloe prisipažino vartojusi kokainą ir buvusi kvaila, dėl to kad prarado savąjį šansą laidoje „X Factor“. Tiesa, ji kategoriškai neigė kaltinimus dukters nepriežiūra. „Aš pati geriausia mama, rūpinuosi, kad ji sveikai maitintųsi, ir ji geriausiai prižiūrima mažylė pasaulyje“, – kalbėjo prostitucija besiverčianti mergina.

Beje, šeštadienio vakarą, kai buvo sprendžiamas tolesnis Chloe likimas „X Factor“, ji atėjo į perklausą vėluodama, nuo jos trenkė alkoholio tvaikas. Dalyvė prisipažino visą naktį nemiegojusi, o komisijos nariams kantrybė trūko, kai ji pamiršo savo atliekamo kūrinio žodžius. „Ėjau pasilinksminti vakar vakare, atėjau čia nė nespėjusi atsigulti į lovą. Man tiesiog bloga“, – neslėpė Chloe.

Britų projekto „X Factor“ reitingai neįtikėtini – kiekvieną šeštadienį jį žiūri daugiau kaip 12,7 mln. žiūrovų.

Provokuojami „The Sun“ užfiksuoti kadrai (N-18):

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius