-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britų aktorė Helen Mirren atvyks į Lietuvą

Britų aktorės Helen Mirren (72 m.) gerbėjai turėtų suklusti – egzistuoja tikimybė, jog sulauksite progos ją išvysti gyvai. Didžioji dalis naujo draminio serialo apie Rusijos imperatorienę Jekateriną II dalių bus filmuojamos būtent Lietuvoje.
Helen Mirren
Helen Mirren dramoje „Užslėptas grožis“ / „Scanpix“/AP nuotr.
Temos: 2 Helen Mirren Kinas

Būsimas keturių dalių mini serialas Jungtinėje Karalystėje jau sulaukė didžiulio susidomėjimo, tačiau neabejotinai patrauks ir lietuvių akį. Nors lokacijos dar oficialiai nėra patvirtintos, kftv.com skelbia, kad būtent Lietuvoje bus nufilmuota didžioji dalis scenų.

Kartu su gausia filmavimo grupe į Lietuvą atvyksianti Helen Mirren jame įkūnys ikoniškąją rusų monarchę. Taip pat kartu su režisieriais Philipu Martinu ir Davidu M.Thompsonu žada prisidėti prie režisūrinių sprendimų.

„Aš labai džiaugiuosi galimybe įkūnyti istorinę asmenybę – moterį, kuri išsikovojo ir išlaikė didžiulę galią. Ji perrašė valdymo taisykles, kuriomis vadovavosi valdovės moterys. Ji sugebėjo užsitarnauti titulą, kuris iki šiol lydi jos vardą – didžioji“, – projektui pasitvirtinus kalbėjo aktorė. Skelbiama, kad idėją vaidinti imperatorienę Helen Mirren režisieriui pasiūlė pati.

Keturių dalių mini serialas yra trečiasis didžiulis projektas, kurį kartu kuria kompanijos „HBO“ ir „Sky“. Šie partneriai taip pat kuria irgi Lietuvoje filmuojamą serialą apie Černobilį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius