-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Britų kino žvaigždės Danielis Craigas ir Rachel Weisz patyliukais susituokė

Danielis Craigas ir Rachel Weisz, kurie būsimame filme vaidina vyrą ir žmoną, į šias roles pasižiūrėjo itin rimtai – jiedu susituokė ir realiame gyvenime.
Filmas „Agora“
Filmas „Agora“. / Kadras iš filmo

Tai šeštadienį sakė D.Craigo atstovė Robin Baun iš „Slate PR“, kuri daugiau jokių detalių nepateikė.

Tuo tarpu britų bulvarinis laikraštis „News of the World“ pranešė, kad 41 metų R.Weisz ir 43 metų D.Craigas slapta susituokė trečiadienį, birželio 22 dieną, per ceremoniją Niujorke, kurioje dalyvavo tik keturi svečiai, tarp jų – R.Weisz ketverių metų sūnus Henry ir D.Craigo aštuoniolikmetė duktė Ella.

„Danielis ir Rachel būtinai norėjo mažų, ramių vestuvių. Jie beprotiškai įsimylėję vienas kitą ir negalėjo sulaukti, kol taps vyru ir žmona, tačiau norėjo minimalaus triukšmo“, – laikraščiui sakė šaltinis.

Šie britų aktoriai susitikinėti pradėjo filmuodamiesi netrukus pasirodysiančioje juostoje „Svajonių namas“ (Dream House). Tuo pačiu metu, kai pasklido gandai apie jų romaną, R.Weisz pradėjo gyventi atskirai nuo režisieriaus Darreno Aronofsky, su kuriuo kartu buvo devynerius metus.

D.Craigas yra naujausias Džeimsas Bondas ir vaidins filme „Mergina su drakono tatuiruote“ (The Girl with the Dragon Tattoo). R.Weisz už vaidmenį juostoje „Ištikimasis sodininkas“ (The Constant Gardener) pelnė „Oskarą“, be to, vaidino „Mumijoje“ (The Mummy).

D.Craigas daug metų gyveno su drauge Satsuki Mitchell, o iš ankstesnio ryšio turi dukrą. R.Weisz palaikė santykius su „Juodosios gulbės“ režisieriumi D.Aronofsky, nuo kurio susilaukė sūnaus.

 

VIDEO: The Girl with the Dragon Tattoo Official Trailer #1 - (2011) HD

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius