Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britų komikas R.Brandas per hinduistų ceremoniją Indijoje vedė popmuzikos žvaigždutę K.Perry

Britų komikas Russellas Brandas ir JAV popmuzikos žvaigždutė Katy Perry šeštadienį susituokė per hinduistų ceremoniją, kuri vyko uždarame prabangiame viešbutyje Vakarų Indijoje ir kurią, be kitų dalykų, puošė drambliai bei kupranugariai.
Apsauga nieko nepraleido į teritoriją, kurioje vyko vestuvės.
Apsauga nieko nepraleido į teritoriją, kurioje vyko vestuvės. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Dvasininkui giedant mantras sanskrito kalba, pora septynis kartus apėjo šventąją ugnį, remdamasi savo šaltiniais praneša naujienų agentūra „Press Trust of India“.

R.Brandas vestuvių procesijos priekyje jojo ant žirgo, o šalia žingsniavo dešimtys dramblių ir kupranugarių. Iškilmės vyko viešbutyje „Aman-i-Khas“ netoli Ranthamboro tigrų rezervato Radžastano valstijoje.

Saugumas viešbučio komplekse ir aplink jį buvo itin sustiprintas, iškilmių, kurias žiniasklaida praminė džiunglių vestuvėmis, dalyvius nuo smalsuolių žvilgsnių saugojo bambukų ir žolių skydai.

35 metų R.Brandas ir 25 metų K.Perry trečiadienį atvyko į Mumbajų ir nuskrido į Radžastaną.

Penktadienį vakare per sužadėtuvių ceremoniją K.Perry vilkėjo kaštonų spalvos sarį, o R.Brandas tradicinius indiškus ilgus marškinius (kurtą) ir turbaną. Vakaro metu grojo Bolivudo muzika, praneša laikraštis „Times of India“.

Ranthamboro pareigūnai nurodė porai švęsti tyliai, po 22 valandos neleisti jokių fejerverkų ir muzikos, kad triukšmas neišgąsdintų rezervato gyvūnų.K.Perry vestuvinė suknelė turėjo būti indiško stiliaus, prieš vestuves rankos jai buvo išpieštos tradiciniais chna raštais, sakoma žiniasklaidos pranešimuose. R.Brando plaštakos taip pat buvo išpieštos.

Pokylyje, kuris vyko už 130 km nuo turistų pamėgto Džaipuro miesto, turėjo dalyvauti apie100 svečių – poros giminės ir artimiausi draugai, tarp jų, kaip teigiama, popmuzikos princesė Rihanna ir repo magnatas P.Diddy.

Kituose pranešimuose sakoma, kad labai privačiai ir dvasingai jungtuvių ceremonijai vadovavo krikščionių pastorius ir ilgametis K.Perry šeimos draugas.

„Fonas buvo įkvepiantis ir didingas Šiaurės Indijos kaimas“, – sakė poros atstovas.

Trijų prabangiausių vestuvių dalyviams užsakytų viešbučių – „Aman-i-Khas“, „Sher Bagh“ ir „Oberoi Vanyavilas“ – darbuotojai neleido patekti į vidų jokiems pašaliniams. Penktadienį asmens sargybiniai susirėmė su R.Brandą ir jo svečius gamtos parke sekiojančiais fotografais, apkumščiavo du fotografus ir jų vairuotoją.

Britų žvaigždės sargybiniai atėmė automobilio raktelius ir paliko minimus fotografus parke.

Mergišiaus reputaciją pelnęs R.Brandas, kuris neseniai gydėsi priklausomybę nuo narkotikų ir alkoholio, praėjusį mėnesį buvo areštuotas dėl fotografo įtariamo užpuolimo Los Andželo oro uoste, bet paskui paleistas už 20 tūkst. dolerių užstatą.

Poros romanas išsirutuliojo žaibiškai. R.Brandas, kuris išgarsėjo kaip komikas, o vėliau ir kaip televizijos bei radijo laidų vedėjas, dainininkei ir dainų kūrėjai K.Perry pasipiršo per Naujųjų metų atostogas viešbutyje „Taj Rambagh Palace“ Radžastane.

K.Perry išgarsėjo savo hitais „I Kissed a Girl“ ir „Hot n Cold“.

Ranthamboro pareigūnai nurodė porai švęsti tyliai, po 22 valandos neleisti jokių fejerverkų ir muzikos, kad triukšmas neišgąsdintų rezervato gyvūnų.

Sekmadienį jaunavedžiai turi surengti priėmimą prabangiame viešbutyje „Taj Rambagh Palace“, kurie anksčiau buvo Džaipuro maharadžos rūmai. Penkių žvaigždučių viešbučiu jie tapo 1957 metais.

Priėmimo tema turėtų būti „Rytai sutinka Vakarus“ („East meets West“), o jo metu turi koncertuoti P.Diddy ir klasikinių indų šokių atlikėjai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius