Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britų komiko gyvybė užgeso scenoje: žiūrovai tai palaikė pasirodymo dalimi

Didžiosios Britanijos komikas Ianas Cognito (60 m.) ištiktas širdies smūgio mirė scenoje. Paskutinį savo pasirodymą vyras surengė Bičesterio bare ketvirtadienio vakarą – būtent jis jam ir tapo lemtingas.
Ianas Cognito
Ianas Cognito / Stop kadras

Kaip praneša BBC, I.Cognito sedėdamas ant kėdės atsilošė ir tokioje būsenoje praleido penkias minutes. Publika manė, kad tai tėra pasirodymo dalis, todėl prie komiko nesiartino.

Prie tokio žiūrovų abejingumo situacijai prisidėjo ir tai, kad komikas vos dešimt minučių prieš širdies smūgį apie tai juokavo. Kai atvažiavo medikai, vyro gyvybė jau buvo užgesusi, o žiūrovams liepta išeiti.

Iano mirtimi iš pradžių nepatikėjo ne tik žiūrovai, bet ir komiko kolega. Andrew Birdas teigė, kad Iano mirtis jam buvo išties netikėta. „Visi minioje, taip pat ir aš, galvojome, kad jis juokauja. Kai užlipau ant scenos ir paliečiau jo ranką, tikėjausi, kad jis atsikels“, – sakė vyras.

Komikas Mitchas Bennas tvirtino, kad Londone gimęs I.Cognito atrodė žvalesnis nei ankščiau. Jis gydėsi ir jau 18 mėnesių nevartojo alkoholio. „Ką tik išgirdau apie Iano Cognito netektį. Pažinojau jį 25-erius metus. Prieš mėnesi Ianą buvau susitikęs ir jis atrodė geriau nei prieš metus“, – kalbėjo komiko draugas M.Bennas.

I.Cognito save apibūdindavo kaip Britanijos komedijos herojų, kuris per visus trisdešimt savo karjeros metų nebuvo pasirodęs televizijoje, tačiau buvo garsus dėl gyvų šou.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius