Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Britų sensacija Susan Boyle dėl išsekimo atsidūrė ligoninėje

Balsingoji škotė Susan Boyle, kurią visame pasaulyje išgarsino maždaug 150 mln. kartų peržiūrėtas įrašas interneto svetainėje „YouTube“, dėl išsekimo buvo išvežta į ligoninę, pirmadienį praneša žiniasklaida.
Senasis Susan Boyle įvaizdis
Senasis Susan Boyle įvaizdis / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Laikraštis „The Sun“ rašo, kad ši 48 metų netekėjusi moteris, kurios atlikta daina „I Dreamed A Dream“ iš miuziklo „Vargdieniai“ (Les Miserables) pavertė ją pasaulio žvaigžde, sekmadienį buvo nuvežta į ligoninę „Priory“ Londone.

Šeštadienį vakare S.Boyle liko antra ją išgarsinusiame britų televizijos konkurse „Britain's Got Talent“, nors iki pat finalo buvo laikoma favorite. Kelias dienas prieš finalą žiniasklaidoje pasirodydavo pranešimų, kad moteriai sunku susidoroti su lūkesčiais jos atžvilgiu.

Minimą talentų šou rengianti televizijos kompanija sekmadienį pranešė, kad S.Boyle buvo patarta paatostogauti.

„Po šeštadienio vakaro šou Susan yra išsekusi ir emociškai išsunkta, – sakoma „talkbackThames“ pranešime. – Ją apžiūrėjo asmeninis gydytojas ir pritarė sprendimui kelias dienas pailsėti ir atsigauti. Siūlome jai tolesnę savo paramą ir linkime greitai pasveikti.“

Policija patvirtino, kad sekmadienį į ligoninę buvo nuvežta moteris, kuri sutiko pasirodyti gydytojams. Prieš tai policininkai buvo iškviesti įvertinti jos elgesio pagal psichinės sveikatos įstatymus.

S.Boyle juto didžiulį spaudimą laimėti konkursą „Britain's Got Talent", tačiau žiūrovų balsai lėmė, kad ji pralaimėjo jaunų gatvės šokėjų grupei. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius