-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Bruce'o Williso ir Demi Moore dukra bus teisiama už netikros tapatybės kortelės naudojimą

Aktorių Bruce'o Williso ir Demi Moore vidurinioji dukra Scout pakliuvo į teisėsaugos akiratį: mergina buvo sulaikyta gerianti alkoholį viešoje vietoje ir pareigūnui pateikė netikrą tapatybės kortelę, praneša „N.Y. Daily News“.
Scout Willis su savo vaikinu
Iš policijos nuovados išėjusią Scout Willis pasitiko jos vaikinas / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Demi Moore

20-metė Scout su draugais gėrė alų metro stotyje ir juos pastebėjo patruliuojantis pareigūnas. Jis paprašė jaunuolių parodyti tapatybės dokumentus, o Scout pareigūnui pateikė Niujorke Katherine Kelly vardu registruotą tapatybės kortelę.

Pareigūnas įtarė, kad dokumentas gali būti padirbtas, ir netrukus Scout išsitraukė Kalfornijoje registruotą tikrąją savo tapatybės kortelę ir prisipažino, kad iš tiesų ji yra Scout Willis, o pirmąją tapatybės kortelę jai davė draugė, merginos vardu Katherine Kelly ji nepažįsta. Scout teko naktį praleisti policijos nuovadoje, kitą rytą ji buvo paleista.

Garsiųjų aktorių dukros teismas paskirtas liepos 31 d. – ji bus teisiama už alkoholio vartojimą viešoje vietoje bei netikros tapatybės kortelės disponavimą. Už alkoholio vartojimą viešoje vietoje jai greičiausiai bus paskirta 25 JAV dolerių bauda, o už netikros kortelės disponavimą didžiausia gresianti bausmė yra metai kalėjime, tačiau abejojama, kad S.Willis bus paskirta griežčiausia bausmė. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius