-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Būdama susižadėjusi su Jude'u Law, Sienna Miller meilę prisiekinėjo ir Danieliui Craigui

Praėjus beveik dešimčiai metų į dienos šviesą išlindo Siennos Miller (32 m.) romanas su tuomet dar tik būsimu Džeimsu Bondu Danieliu Craigu (45 m.). Tuo metu aktorė buvo susižadėjusi su sekso simboliu tituluojamu Jude'u Law (41 m.).
Jude'as Law, Sienna Miller ir Danielis Craigas
Jude'as Law, Sienna Miller ir Danielis Craigas / „Scanpix“ nuotr.

Nemaloni praeitis buvo priminta teismo posėdyje, kuriame nagrinėjama jau nebeegzistuojančio laikraščio „News of the World“, kuris slapta klausėsi garsenybių telefoninių pokalbių, byla.

Pirmadienį aktorius Jude'as Law teisme pasakojo, kad viename iš 2005-aisiais įrašytų pokalbių jis pykosi su geru bičiuliu Danieliu Craigu, nes sužinojo, kad tuometė jo sužadėtinė Sienna Miller jam buvo neištikima. Jude'as Law liepė Danieliui Craigui apie romaną prisipažinti prodiuserei Satsuki Mitchell, su kuria jis tuo metu susitikinėjo ir ją taip pat apgaudinėjo.

Negaliu dabar kalbėti, esu su Jude'u. Myliu tave, – tokią žinutę Danieliui Craigui paliko Sienna Miller.

Vėliau reporteris Danas Evansas teisme pasakojo, kad 2005-aisiais slapta klausydamasis aktoriui Danieliui Craigui paliktų balso žinučių užtiko vieną, gautą iš Siennos Miller (teismo posėdyje ši žinutė buvo išklausyta).

Tuo metu, kai paliko balso žinutę savo meilužiui, Sienna Miller leido vakarą su sužadėtiniu Jude'u Law. „Labas, čia aš. Negaliu dabar kalbėti, esu su Jude'u. Myliu tave“, – tokią žinutę Danieliui Craigui paliko Sienna Miller.

Netrukus istorija buvo publikuota, tačiau, žinoma, be įrodymų – juk laikraštis negalėjo prisipažinti, kad nelegaliai klausėsi telefoninių pokalbių. Danielis Craigas romaną kategoriškai neigė, o 2007-aisiais susižadėjo su Satsuki Mitchell, kuriai buvo neištikimas.

Tiesa, reikia priminti, kad ir pats Jude'as Law nebuvo angelas – tais pačiais 2005-aisiais jis buvo neištikimas Siennai Miller su savo vaikų aukle, taigi manoma, kad aktorės romanas su jo draugu Danieliu Craigu buvo kerštas. Po neištikimybės Sienna Miller su Jude'u Law susitaikė, bet 2006-ųjų pabaigoje išsiskyrė.

Šiuo metu Danielis Craigas yra vedęs aktorę Rachel Weisz, o Sienna Miller su aktoriumi Tomu Sturridge'u augina dukrą Marlowe.

Danielis Craigas su žmona Rachel Weisz
Danielis Craigas su žmona Rachel Weisz

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius