Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Būdamas 84-erių mirė „Policijos akademijos“ žvaigždė Artas Metrano

Mirė „Policijos akademijos“ filmų žvaigždė, įkūnijęs kapitoną Ernį Mauzerį, ir „stand-up“ žanro komikas Artas Metrano. Aktoriui buvo 84-eri.
Artas Metrano
Artas Metrano / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Mirtis

Iš Bruklino kilęs komikas mirė savo namuose Floridos valstijoje, Aventūroje dėl natūralių priežasčių, „The Hollywood Reporter“ pranešė jo sūnus.

Artas Metrano, nors labiausiai visiems įsiminė dėl vaidmens komiškuose filmuose apie policininkų darbą, taip pat nusifilmavo daugelyje populiarių televizijos serialų.

Vida Press nuotr./Edas Herlihy, Artas Metrano ir Howardas Hessemanas
Vida Press nuotr./Edas Herlihy, Artas Metrano ir Howardas Hessemanas

Aktoriaus karjerą Artas Metrano pradėjo mokydamasis vaidybos pas Stellą Adler ir Johną Cassavetesą, taip pat rengdamas „stand-up“ komedijos pasirodymus. Pastebėtas jis buvo kai „The Tonight Show Starring Johnny Carson“ prodiuseris pakvietė jį į laidą 1970-aisiais. Artas Metrano dėmesį patraukė savo magus pašiepiančiu pasirodymu „The Amazing Metrano“.

Laidos vedėją taip pralinksmino komiko pasirodymas, kad besijuokdamas jis išvirto iš kėdės. Po to Artui Metrano atsidarė vis daugiau kino ir televizijos industrijos durų.

Aktoriaus karjera netikėtai baigėsi kai pačiame pike, 1989 m., Artas Metrano remontavo savo namų Los Andžele stogą ir nukrito nuo kopėčių. Vyrui skilo trys stuburo slanksteliai. Aktorius liko paralyžiuotas.

„Jis buvo pačiame karjeros pike, kai tai nutiko, ir staiga viskas sustojo. Tačiau jis sugebėjo mėgautis gyvenimo ir įveikti negandas“, – „The Hollywood Reporter“ sakė jo sūnus.

Artas Metrano nepasidavė ir toliau rengė pasirodymus, kuriuos atliko sėdėdamas neįgaliojo vežimėlyje.

„Artas norėtų, kad visi jo draugai ir šeima toliau šypsotųsi apie jį pagalvoję ir juoktųsi bei švęstų gyvenimą“, – pridūrė aktoriaus šeima.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius