Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvęs A.Winehouse vyras nori milijonų

Skandalingosios britų atlikėjos Amy Winehouse neapleidžia bėdos. Šįsyk pagadinti gyvenimą jai nutarė buvęs sutuoktinis Blake‘as Fielderis-Civilis, reikalaudamas 6 mln. svarų sterlingų 24 mln. Lt.
A.Winehouse
A.Winehouse / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Amy Winehouse

B.Fielderis-Civilis savo norą gauti išmoką argumentavo tuo, kad buvo stulbinamos sėkmės sulaukusio A.Winehouse albumo „Back To Black“ įkvėpėjas. Tiesa, įkvėpė dainininkę kiek netradiciškai – išduodamas su kitomis moterimis.

27-erių B.Fielderis-Civilis su A.Winehouse oficialiai išsiskyrė praėjusį ketvirtadienį. Jis pageidavimą skirtis grindė A.Winehouse neištikimybe.

„Amy iš tiesų sukūrė albumą „Back To Black“, kai Blake‘as ją paliko. Bet kodėl jis turėtų gauti pinigų už tai, kad ją šitaip įskaudino? – kalbėdamas su „News of The World“ žurnalistais stebėjosi artimas atlikėjai asmuo. – Tai tas pats, kas būtų rašyti knygą apie savo žmonos nužudymą ir po to sumokėti jos žudikui už įkvėpimą. Tai visiška nesąmonė.“

Anot šaltinio, A.Winehouse įsiuto išgirdusi tokius reikalavimus ir nė neketina derėtis, tačiau džiaugiasi, kad pasaulis tokiu būdu pamatys, koks šunsnukis yra  jos buvęs vyras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius