-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Buvęs Britney Spears sutuoktinis Kevinas Federline'as prašo atlikėjos mokėti didesnius alimentus

Kol popmuzikos princesė Britney Spears (36 m.) kursto kalbas apie galimas sužadėtuves su 13 metų jaunesniu modeliu Samu Asghari, buvęs jos sutuoktinis Kevinas Federline'as (39 m.) derasi su advokatais ir prašo dainininkės didesnių alimentų judviejų vaikams.
Britney Spears ir Kevinas Federline'as 2004 metais
Britney Spears ir Kevinas Federline'as 2004 metais / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kevino Federline'o advokatas Markas Vincentas Kaplanas popprincesei atsiuntė laišką, kuriame prašo iš naujo aptarti kas mėnesį judviejų sūnums dainininkės pervedamą pinigų sumą, rašo portalas „The Bast“.

2007-aisiais, po trejų santuokos metų, skirtingais keliais pasukusi pora skyrybų procesą užbaigė susitarimu, kad Britney Kevinui kas mėnesį perves po 20 tūkst. dolerių, kurie bus skirti sūnų Seano Prestono (12) ir Jaydeno Jameso (11) išlaikymui, kuomet vaikai leis laiką pas tėvą.

Būtent tokia alimentų suma buvo paskirta atsižvelgiant į tai, kad Britney tuo metu kamavo sveikatos problemos, o karjeros prasme ji neturėjo jokių naujų ir pelningų projektų.

Beje, ir patį skyrybų procesą apmokėjo būtent Britney – jai tai kainavo 417 tūkst. dolerių.

„Instagram“ nuotr./Britney Spears su sūnumis Seanu Prestonu ir Jaydenu Jamesu
„Instagram“ nuotr./Britney Spears su sūnumis Seanu Prestonu ir Jaydenu Jamesu

Visus šiuos metus toks susitarimas abiem buvusiems sutuoktiniams buvo priimtinas, o anksčiau Kevinas Federline'as net yra sakęs, kad tėvystės pareigų pasiskirstymas su Britney vyksta „tikrai nesudėtingai“.

Apskritai Kevinas Federline'as visuomet kalbėjo, kad po skyrybų sulaukė buvusios žmonos palaikymo ir dėl to negali skųstis – Britney prie berniukų globos prisidėjo ir savo karjeros piko metu, ir tuomet, kai išgyveno sunkius momentus. O turėdama galimybę visuomet stengėsi ir derinti koncertus su atostogomis su vaikais.

Tiesa, nors sūnus jiedu augina pasidalindami, tačiau koks yra oficialus berniukų globos statusas nėra aišku. Mat kai Britney Spears buvo patekusi į garsiąją emocinę duobę, iš jos buvo atimtos vaikų globos teisės, tačiau ar vėliau jos nebuvo jai grąžintos, neskelbiama.

„Instagram“ nuotr./Britney Spears su sūnumis Seanu Prestonu ir Jaydenu Jamesu
„Instagram“ nuotr./Britney Spears su sūnumis Seanu Prestonu ir Jaydenu Jamesu

Tačiau dabar, berniukams ūgtelėjus, o ir pačiai dainininkei ėmus uždirbti gerokai daugiau, Kevinas Federline'as prašo perskaičiuoti skiriamus alimentus. Tiesa, apie kokią sumą eina kalba, kol kas viešai neskelbiama.

Per paskutinius porą metų atsitiesusi Britney Spears vėl ėmė uždirbti solidžias sumas, ypač po Las Vegaso turo, kur kiekvienas pasirodymas atlikėjos kišenę papildydavo po 475 tūkst. dolerių. Per ketverius metus trukusią rezidenciją ji uždirbo net 137 mln. dolerių.

Du poros sūnūs – ne vieninteliai vaikai Kevino namuose. Kartu su dabartine žmona Victoria Prince jiedu augina dar du vaikus, o iš viso buvęs šokėjas jų turi šešis.

AOP nuotr./Kevinas Federline'as ir Victoria Prince su dukra Jordan Kay
AOP nuotr./Kevinas Federline'as ir Victoria Prince su dukra Jordan Kay

Tuo tarpu pati Britney šiuo metu draugauja su iš Irano kilusiu modeliu Samu Asghari, su kuriuo susipažino filmuodama savo vaizdo klipą „Slumber Party“. Pora kartu yra metus.

TAIP PAT SKAITYKITE: Britney Spears atostogos Havajuose: tobulas kūnas, mylimasis šalia ir žiedas ant TO piršto

VIDEO: Britney Spears - Slumber Party ft. Tinashe
„Instagram“ nuotr./Britney Spears ir Samas Asghari
„Instagram“ nuotr./Britney Spears ir Samas Asghari

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius