Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvęs Britney Spears vyras Kevinas Federline'as – jau šešių vaikų tėvas

Buvęs poprincesės Britney Spears sutuoktinis Kevinas Federline'as (36 m.) su dabartine žmona Victoria Prince (30 m.) praėjusį savaitgalį susilaukė antros dukters – buvusiam šokėjui tai jau šeštas vaikas.
Kevinas Federline'as ir Victoria Prince su dukra Jordan Kay
Kevinas Federline'as ir Victoria Prince su dukra Jordan Kay / AOP nuotr.

„Žodžiai negali išreikšti džiaugsmo, kurį man suteikia mano vaikai. Mes esame labai laimingi sulaukę naujo mūsų šeimos nario... Myliu tave iš visos širdies“, – pirmadienį savo „Instagram“ paskyroje paskelbė buvęs šokėjas, kartu paviešindamas gėlių puokštės su užrašu „Tai mergaitė“ nuotrauką.

Kokį vardą Kevinas Federline'as ir Victoria Prince išrinko savo antrajai dukrai kol kas nežinoma. Pora kartu augina dvejų metų dukrą Jordan Kay. Kevinas ir Victoria susitikinėti pradėjo 2008-aisiais, pernai vasarą jiedu susituokė.

Su buvusia žmona Britney Spears Kevinas Federline'as turi du sūnus Seaną Prestoną (8 m.) ir Jaydeną Jamesą (7 m.), o su buvusia mergina Shar Jackson turi dar dvi atžalas – dukrą Kori (13 m.) ir sūnų Kalebą (9 m.).

„Instagram“ nuotr./Kevino Federline'o vaikai Kori ir Kalebas (iš kraštų), Seanas Prestonas ir Jaydenas Jamesas ir Jordan Kay (centre)
„Instagram“ nuotr./Kevino Federline'o vaikai Kori ir Kalebas (iš kraštų), Seanas Prestonas ir Jaydenas Jamesas ir Jordan Kay (centre)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius